Zonnenberg Makelaardij


Kerkewijk 108 3904 JG Veenendaal
0318559600 Klik om te bellen

Over Zonnenberg Makelaardij

Wij zijn inmiddels zeven jaar actief in de Veenendaalse woningmarkt en omgeving waarin wij hard aan de weg hebben getimmerd. Met gemiddeld 20 á 30 aankoopopdrachten weet menig huizenkoper ons te vinden. Dankzij de weldoordachte marketingstrategie en de persoonlijke benadering van Wistik Zonnenberg en zijn medewerkers heeft Zonnenberg Makelaardij in haar nog jonge bestaan al een forse groei bereikt.

In 2004 begon Wistik zijn eigen onderneming aan de Kerkewijk 108 te Veenendaal. Hij kon in het makelaarsvak zijn ei kwijt: communiceren met mensen, creatief bezig zijn, klanten overtuigen en vertrouwen kweken. In de huidige bewegelijke tijd is de woningportefeuille met maarliefst 400 procent gegroeid.

Bij de verkoop of aankoop van uw woning rijzen tal van uiteenlopende vragen. Zonnenberg Makelaardij kan u begeleiden bij de beantwoording van deze vragen. Van A tot en met Z begeleiden is dan ook het uitgangspunt van Zonnenberg Makelaardij.
Volledige aankoop- en verkoopbegeleiding zijn de speerpunten van Zonnenberg Makelaardij. Na een grondige inventarisatie van uw eisen, wordt er gezamenlijk met u een plan de campagne opgesteld. Vervolgens zult u aan de hand worden genomen in het aankoopproces respectievelijk het verkoopproces. Ook de afhandeling van een aan- of verkoop zal zorgvuldig door ons in goede banen worden geleid.
Bij deze volledige aan- en verkoopbegeleiding werkt Zonnenberg Makelaardij samen met een onafhankelijke en erkende hypotheekadviseur. Deze adviseur kan vrijblijvend met u bekijken wat uw (toekomstige) financiële positie zal worden. Hierbij zullen onder meer uw eventuele huidige hypotheek en de waarde van uw woning ter sprake komen.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de schriftelijke communicatie. De website is interactief en altijd actueel. De gratis waardebepalingen en het match & mail systeem om vraag en aanbod met elkaar te matchen heeft zijn vruchten afgeworpen. Met de uitgave van ons woonmagazine “Zonnig Wonen” onderscheiden wij ons in de markt en we krijgen dan ook veel positieve respons.

Foto's

Ons kantoor

Zonnenberg Makelaardij in het kort

Aanbod

Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Hypotheken
Taxaties

VBO lid

Ja

Onze locatie

Zonnenberg Makelaardij


Kerkewijk 108 3904 JG Veenendaal
0318559600 Klik om te bellen