Weusthuis Makelaardij


Nassaustraat 9 7651 CX Tubbergen
0546727828 Klik om te bellen

Over Weusthuis Makelaardij

De makelaars die ok plat proat


Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo. U kunt vanuit elke vestiging rekenen op een enthousiast, gepassioneerd en gekwalificeerd team welke op de hoogte is van de ontwikkelingen op de Twentse markt. Zij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

Eerlijk, betrouwbaar en betrokken: Om u optimaal van dienst te kunnen zijn leren we u en uw woning graag goed kennen. Wij zijn klantgericht en betrokken. Wij zorgen ervoor dat alles gedaan wordt wat nodig is. Wij zijn er immers om u met raad en daad bij te staan. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies aan onze relaties. Door de nauwe samenwerking tussen de drie vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk aan contacten.

Werkgebied: We werken met een enthousiast team vanuit onze kantoren in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo met uitstekend gekwalificeerde collega’s. Allen met een passie voor de vele facetten van de makelaardij en uitgebreide kennis van het werkgebied. Weusthuis Makelaardij is met drie vestigingen actief in Twente. Van de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal, maar ook in de gemeenten Almelo en Losser; onze makelaars kennen deze markt als geen ander.


Aan- en verkoop van:
* bestaande woningbouw
* nieuwbouw
* agrarisch onroerend goed
* bedrijfs onroerend goed
en
* Alle voorkomende taxaties
* Alle aan- en verhuur transacties

Tot onze opdrachtgevers behoren zowel prive- als zakelijke onroerend goed bezitters, maar ook lokale- en grotere overheden, projectontwikkelaars, accountants, geldverstrekkers en woningstichtingen.

Foto's

Weusthuis Makelaardij

Weusthuis Makelaardij in het kort

Aanbod

Agrarisch onroerend goed
Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Bouwbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Weusthuis Makelaardij


Nassaustraat 9 7651 CX Tubbergen
0546727828 Klik om te bellen