Vlietlanden NVM Makelaars


Waalstraat 63 3131 CS Vlaardingen
010 460 1900 Klik om te bellen

Over Vlietlanden NVM Makelaars

Je huis verkopen of een huis kopen in Vlaardingen, Schiedam en omstreken? Wij adviseren en begeleiden klanten bij deze belangrijke stap in hun leven. Wij zijn René Prins, Liesbeth Witvliet, Rianne Boogaard, Ar Eckhardt en Lennard van den Hoek, het team van Vlietlanden NVM Makelaars. De sleutel naar jouw nieuwe droomhuis!


Hoe gaan we te werk
Al ruim 50 jaar zijn wij een makelaarskantoor in het centrum van Vlaardingen en dat van vader op zoon. De lokale en regionale woningmarkt kennen we door en door. Hoe gaan we te werk? We starten met een realistische waardebepaling van jouw huis. Daarna zetten we alle middelen in om jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. We houden je tussentijds op de hoogte en zijn goed bereikbaar voor jouw vragen. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt!

Hulp bij aankoop
Ben je op zoek naar een woning, dan vragen we eerst wat je zoekt, waar en hoeveel je kunt/wilt besteden. Hiermee gaan we actief op zoek naar jouw droomhuis. We beoordelen mogelijke woningen op mogelijke (verborgen) gebreken en helpen je te onderhandelen over de vraagprijs. Jouw woonwens waarmaken, is wat wij doen.


Taxaties
Naast verkoop en aankoop van woningen, bemiddelen we ook in bedrijfsruimtes en voeren we taxaties uit.


Makelen is ons vak
Het team van Vlietlanden NVM Makelaars staat voor je klaar om je te informeren over alle zaken die met onroerend goed te maken hebben.


Wat anderen zeggen
Onze klanten waarderen onze deskundigheid, service, vlotte communicatie en goede bereikbaarheid. Tevreden klanten zijn onze troef.

Vlietlanden NVM Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Vlietlanden NVM Makelaars


Waalstraat 63 3131 CS Vlaardingen
010 460 1900 Klik om te bellen