Verzamelgebouw Reeuwijk


Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk
0182308191 Klik om te bellen

Over Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk verhuurt bedrijfspanden midden in het groene hart in Reeuwijk.

Het heeft de rust van een dorp en ligt naast Gouda. Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn binnen een half uur met de auto bereikbaar.

 

We bieden een full service bedrijfsverzamelgebouw met bemande receptie tijdens kantooruren. Allerlei algemene diensten zoals afvalbeheer, schoonmaak van de hal en toiletten verzorgen wij en verder is het aan de huurder of zij al of niet extra diensten wil, zoals vergaderen, schoonmaak van de eigen ruimte, een drankenabonnement, telefoonservice door receptie, etc. etc. Je betaalt alleen als je het gebruikt. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat de ondernemer bij ons qua huisvesting in een gespreid bedje kan ondernemen.

De afzonderlijke kantoren variëren van 20 – 300 m2. En daarbinnen hebben wij altijd wel een oplossing voor de ruimte die u zoekt!
Naast kantoren zijn er ook bedrijfsruimtes met overheaddeur te huur, trainingsruimte, vergaderruimtes en werkplekken.
Alle wenselijke infrastructuur bevindt zich in de panden: Ter plekke versgemalen koffie, elektra, water, verwarming, glasvezelinternet, Wifi, toiletten, plafonds met verlichting, etc. etc. Indien gewenst kan het kantoor leeg of gemeubileerd opgeleverd worden.

Om de fijne sfeer echt te beleven en om de vele mogelijkheden te achterhalen kun je het beste even een afspraak met ons maken voor een bezichtiging.

Foto's

Receptie Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur

Diensten

Beheer van panden

Onze locatie

Verzamelgebouw Reeuwijk


Leeghwaterstraat 25 2811 DT Reeuwijk
0182308191 Klik om te bellen