Vermaas Bedrijfsmakelaardij


Willemskade 21 7902 AT Hoogeveen
0528263343 Klik om te bellen

Over Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is een makelaardij gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting in de regio zuid Drenthe - noord Overijssel. Gedegen vakkennis en jarenlange ervaring in combinatie met een zeer persoonlijke benadering kenmerken het kantoor.

Vermaas Bedrijfsmakelaardij biedt ondernemers een breed scala aan diensten. Deze omvatten aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties en advisering met betrekking tot bedrijfsobjecten in de breedste zin. Vermaas Bedrijfsmakelaardij beschikt over een groot aanbod van kantoren, winkels, productiehallen en andere bedrijfsruimten in de regio.

Zoals aangegeven kenmerkt het kantoor zich door een persoonlijke benadering van relaties. Een professionele organisatie met een eigen persoonlijk gezicht. Klanten hebben hierbij in principe slechts één aanspreekpunt voor alle zaken. Door korte lijnen kan er snel en accuraat gehandeld worden.

Vermaas Bedrijfsmakelaardij is lid van de vakgroep bedrijfsonroerendgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Aan dit lidmaatschap zijn strenge voorwaarden verbonden o.a. op het gebied van kennis van de materie en het bijhouden hiervan. Dit geeft ondernemers de garantie van een kwaliteitsadvies. De kennis op het gebied van bijvoorbeeld wetgeving, belastingen en economische ontwikkelingen blijven op een hoog niveau door regelmatige scholing.

Foto's

Kantoor Vermaas Bedrijfsmakelaardij

Vermaas Bedrijfsmakelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond

Diensten

Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

Vermaas Bedrijfsmakelaardij


Willemskade 21 7902 AT Hoogeveen
0528263343 Klik om te bellen