Van Westrhenen Makelaardij OG B.V.


randstad 22-1147 1316 BM Almere
036 538 3200 Klik om te bellen

Over Van Westrhenen Makelaardij OG B.V.

Bij Van Westrhenen Makelaars werken alleen vrouwen op kantoor. Vrouwen onderscheiden zich in verschillende opzichten van mannen en houden zich meer bezig met huizen en wonen. Het besef groeit dat het zowel voor de vrouwen als voor de mannen waardevol is om aandacht te besteden aan de specifiek vrouwelijke factor in de makelaardij. Huizen zijn immers emotie.

Wij staan voor een persoonlijke benadering door jou als klant de ruimte te geven, goed te luisteren naar je wensen en aandacht te hebben voor details en het doorzien van de praktische aspecten van een woning.

Wij hebben ieder ons eigen specialisme; of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, hypotheekadvies of taxatie.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies.

Wij staan voor jou klaar

Omdat wij begrijpen dat het kopen, verkopen of laten taxeren van een huis of nieuwbouw huis voor jou geen dagelijkse bezigheid is, staan wij voor jou klaar. Bij ons staat jouw belang voorop. Door onze kennis van de markt, onze onderhandelingskwaliteiten en doordat wij de koop of verkoop van jouw huis zakelijk en efficiënt benaderen, bespaar jij geld en wordt alles goed geregeld.

Vrijblijvende offerte op maat

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Om dit te kunnen doen komen wij uw woning bezoeken. Tijdens dit bezoek nemen wij de woning op en nemen wij uw wensen en doelstellingen door. Na afloop van dit bezoek ontvangt u van ons een offerte samen met een waardebepaling van de woning. Uiteraard is dit allemaal geheel gratis en vrijblijvend. Neem voor een afspraak contact op via 036-5383200 of info@vanwestrhenen.nl

 

Foto's

Van Westrhenen Makelaardij OG B.V. in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Certificeringen

NRVT

VastgoedCert

Onze locatie

Van Westrhenen Makelaardij OG B.V.


randstad 22-1147 1316 BM Almere
036 538 3200 Klik om te bellen