Van Werkhoven Makelaars & Taxateurs


Enschedesestraat 99 7551 EK Hengelo Ov
074-2430855 Klik om te bellen

Over Van Werkhoven Makelaars & Taxateurs

Van Werkhoven Makelaars & Taxateurs / Vastgoedmanagers

Wij zijn een middelgroot makelaarskantoor met als vestigingsstad Hengelo. Het is al 3 generaties een actief familiebedrijf en bestaan al zo’n 50 jaar.

Wij danken ons succesvolle 50 jarige bestaan aan klanten als u! Klanten die blijven kiezen voor kernwaarden die u en wij belangrijk vinden: transparant, professioneel, innovatief, pro-actief en integer. Een greep uit deze kernwaarden en de toepassing daarvan binnen onze dienstverlening:

Transparant

Als één van de weinige makelaars communiceren wij via diverse kanalen onze tariefstelling voor alle vormen van dienstverlening: van woning verkoop tot taxatie. Dat is helder op voorhand en geen vervelende verassingen achteraf.

Professioneel

Alle makelaars, taxateurs en medewerkers hebben allen de benodigde opleidingen genoten en volgen jaarlijks de permanente educatie verplichtingen zoals deze o.a. zijn opgelegd voor het lidmaatschap binnen de NVM en Stichting VastgoedCert. Elke opleiding of cursus zien wij als een kans om onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Innovatief

Binnen de meeste vormen van dienstverlening werken wij met pakketten. Afhankelijk van uw wens naar gebruikersgemak kiest u voor het gewenste pakket en daarbij kunt u binnen deze pakketten weer deeldiensten toevoegen. Dat is reageren op de wens van de huidige consument, dat is innovatief bezig zijn met het vak.

Pro-actief

Of u nu een huurwoning zoekt, een woning via ons verkoopt, een taxatie laat verrichten of een aankoop door ons laat verzorgen, het gebeurt altijd met een pro-actieve houding; bellen, nabellen, bevestigen, overleggen, e-mailen etc. We benutten alle communicatiemiddelen die ons ter beschikking staan om u als gewaardeerde klant tevreden te stellen. Met deze pro-actieve houding behalen wij dagelijks het meest optimale resultaat voor een groeiende groep klanten.

Integer

In de pers leest u diverse verhalen over misstanden binnen de vastgoed wereld. Helaas komt dit nog altijd voor. Daarom doet u er goed aan om te kiezen voor een integere partij als ons kantoor. Als NVM lid hebben wij ons gecommitteerd aan de ere code van de NVM. Binnen deze ere code gelden strenge regels voor wat betreft de integriteit van de aangesloten makelaarskantoren. Wij behartigen uw belangen op de meest zorgvuldige en meest integere wijze.

Wij zijn u graag tot dienst voor: woning verkoop/woning aankoop/woning verhuur/ woning taxaties/vastgoedmanagement (beheer) en advies.

Van Werkhoven Makelaars & Taxateurs in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Beheer van panden
Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

Van Werkhoven Makelaars & Taxateurs


Enschedesestraat 99 7551 EK Hengelo Ov
074-2430855 Klik om te bellen