van Lonkhuizen Makelaars


Herengracht 26 1382 AG Weesp
0294480355 Klik om te bellen

Over van Lonkhuizen Makelaars


Van Lonkhuizen Makelaars, gevestigd in Weesp, is op een breed terrein actief in commercieel vastgoed: van verhuur tot verkoop, van taxatie tot projectmanagement. Toch is ons bedrijf kleinschalig en dat is een bewuste keuze.
Bedrijfshuisvesting
Huisvesting is een zaak van mensen, waarbij het directe, persoonlijke contact altijd voorop staat. Uw aanspreekpunt is iemand met verstand van zaken. Iemand die weet waar het om gaat. Zowel bij grote als kleine opdrachten.
Kantoor- en bedrijfspanden
Van Lonkhuizen makelaars staat bekend om haar expertise op het gebied van kantoor- en bedrijfspanden. Vanuit onze vestiging in Weesp bedienen wij voornamelijk de zakelijke markt in de regio Gooi & Vechtstreek. In de regio Amsterdam en Almere kunnen wij u eveneens van dienst zijn.
Ook zijn we immer actief in de landelijke vastgoedbeleggingsmarkt. In de tijd is vastgoed veranderd van een locatie georiënteerde vastgoedbelegging ( type gebouw en huurders ook zeer belangrijk natuurlijk ) naar een 100% financieel gedreven beleggingsmiddel met de noodzaak voor continue management en zorg. Hier zijn we sterk in ook na de transactie!
In het kort
• Specialisten in bedrijfshuisvesting
• Verkoop / koop / verhuur / aanhuur
• Landelijk actief in de vastgoedbeleggingsmarkt
• "Betrokken kundig en ervaren"

Foto's

kantoor Van Lonkhuizen Makelaars

van Lonkhuizen Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Grond

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

van Lonkhuizen Makelaars


Herengracht 26 1382 AG Weesp
0294480355 Klik om te bellen