Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars


Voorwaartsveld 5a 4142 DA Leerdam
0345-632100 Klik om te bellen

Over Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

Op de woningmarkt is de zon merkbaar.

Het eerste halfjaar van 2019 hebben we achter de rug met mooie ontwikkelingen en resultaten. Er zijn in het eerste half jaar veel woningen verkocht. Je merkt dat mensen toe zijn aan een volgende stap in hun leven. Vier jij de zomer 2019 in je nieuwe tuin of op je nieuwe balkon?

Waarom nu een nieuwe stap?
De hypotheekrente is historisch laag. Hoewel het aanbod van bestaande woningen iets afneemt, hebben wij desondanks een ruim aanbod van bestaande woningen en nieuwbouwprojecten. Bovendien zijn er momenteel goede verkoopkansen voor je eigen woning.

Waar moet je beginnen?
Begin met een verhelderend gesprek met één van onze makelaars. We nemen vrijblijvend en gratis een stappenplan met je door.

Wat heeft Van Ekeren Kuiper mij te bieden?
De kernwaarden van ons bedrijf en van ons hoogopgeleid team zijn integriteit, transparantie, klantgerichtheid, betrokken en persoonlijk. In de interne- en externe communicatie zijn de lijnen kort. Onze medewerkers zijn woonachtig in de regio en kennen elke straat en steen.

Wij zijn midden in het werkgebied gevestigd. Onze passie voor styling zorgt ervoor dat jouw woning optimaal wordt gepresenteerd. Jouw woning zien wij als bijzonder en wij komen met een uitgekiend verkoopplan specifiek voor jouw woning. Wij hebben een groot netwerk woningzoekers en kunnen je helpen bij de juiste ‘verkoper-/koper match. Alle kennis in huis. De kennis van een groot, hoogopgeleid team, waarbinnen iedere makelaars zijn eigen specialismen heeft. We bepalen samen met jou welke makelaar er bij jouw situatie past. Bovendien hebben wij ‘alles’ onder 1 dak te weten makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Marktleider
Resultaat telt! We hebben de afgelopen periode veel mensen geholpen met de stap naar hun nieuwe woning. Wij zijn marktleider in het aantal verkopen van onroerend goed in Leerdam en omstreken.

Beoordelingen/reviews
Onder het kopje 'beoordelingen' op onze site kun je lezen hoe onze klanten over ons denken en waarderen.

Kortom je bent van harte welkom op ons kantoor gelegen aan het Voorwaartsveld 5a te Leerdam of bel ons via het telefoonnummer 0345-632100 voor het maken van een afspraak. Onder het genot van een goede bak koffie kunnen we je mogelijkheden bespreken.

Foto's

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars


Voorwaartsveld 5a 4142 DA Leerdam
0345-632100 Klik om te bellen