van der Wier Makelaardij


Provincialeweg 66 a 9865 AK Opende
0594657401 Klik om te bellen

Over van der Wier Makelaardij

VBO Makelaar: voor al uw huiswerk

Makelaardij van der Wier o.g. is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed.

De circa 1000 aangesloten makelaars stellen u als consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij VBO Makelaar. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. En als hij eenmaal lid is, dient hij zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Een zekerheid waaraan u (voor)rechten ontleent.

Waarom een VBO-makelaar?
Waarom juist een VBO-makelaar? We geven u alvast één goede reden: woningkopers en -verkopers zijn aanzienlijk voordeliger uit als ze zaken doen met een VBO-makelaar. Zij leveren de beste diensten voor een aantrekkelijk tarief. Met het marketingpakket van VBO Makelaar brengt uw makelaar uw huis bovendien snel en goed onder de aandacht van een breed publiek. Maar we hebben meer goede redenen, hieronder zijn enkele genoemd.

VBO uitwisselingssysteem
Uw makelaar is onderdeel van een netwerk van VBO-makelaars. Zij wisselen onderling actuele informatie uit waardoor u snel op de hoogte bent van wat er speelt. Bovendien staat uw woning op de site van de VBO, een groeiende huizensite met 20.000 unieke bezoekers per dag en een database van inmiddels meer dan 15.000 huizen.

Actuele huizen- en marktkennis
Regels, wetgeving en trends wijzigen continu, de makelaar moet up-to-date blijven om optimale kwaliteit te kunnen garanderen. De VBO-makelaar is goed opgeleid en houdt zijn vakkennis op peil met de verplichte Permanente Educatie trainingen.

Klant- en servicegericht
De VBO-makelaar is klantgericht, luistert naar uw wensen, neemt ruimschoots de tijd voor u en kan desgewenst alle zaken uit handen nemen.

Uw VBO-makelaar biedt zekerheid
Uw VBO-makelaar is gehouden aan de gedragscode van VBO Makelaar en de algemene consumentenvoorwaarden (opgesteld i.s.m. Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond).

Hoogst haalbare erkenning
De VBO-makelaar is gecertificeerd volgens Europese norm EN 17024. De persoonscertificatie garandeert de vakbekwaamheid van uw makelaar. Dit DNV certificeringsschema is als enige in Nederland geaccrediteerd bij de Raad voor Accreditatie, de hoogst haalbare erkenning. Als het om iets waardevols als uw woning gaat, kunt u maar beter met de beste partij in zee gaan.

Makelaardij van der Wier thuis in uw regio

van der Wier Makelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Roerende zaken

Diensten

Beheer van panden
Taxaties

VBO lid

Ja

Onze locatie

van der Wier Makelaardij


Provincialeweg 66 a 9865 AK Opende
0594657401 Klik om te bellen