Van de Ven Garantiemakelaars B.V.


President Kennedylaan 153 5402 KC Uden
0413261905 Klik om te bellen

Over Van de Ven Garantiemakelaars B.V.

In Uden en de omliggende gemeentes is Van de Ven Garantiemakelaars al ruim 30 actief. Naast verkoop en taxaties van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.

De huizenmarkt is voortdurend in beweging. Aangezien een woning kopen één van de belangrijkste aankopen in uw leven is, is het verstandig u hierin te laten begeleiden door een specialist. Als Garantiemakelaar staat een heldere, persoonlijke dienstverlening met oog voor kwaliteit, openheid, zekerheid en duidelijkheid voor de klant centraal dus wellicht kunnen wij u hierbij helpen. Middels het Aankoop Zeker Plan begeleiden wij u stap voor stap naar uw "Droomhuis".

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de aankoop van uw ‘Droomhuis’?

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw woonwensen. Door onze kennis van de lokale en regionale markt, kunnen wij u uitgebreid informeren. Heeft u interesse in een woning dan geven wij u zorgvuldige begeleiding bij de bezichtiging. Voldoet de woning aan uw wensen dan is er de mogelijkheid om een bouwtechnokeuring uit te laten voeren voor een degelijk inzicht in de bouwkundige staat van de woning. Verder onderzoeken we alle juridische aspecten, omgevingsfactoren, kadastergegevens, tekeningen en beschikbare informatie bij de gemeente. U wordt dus vooraf geïnformeerd over alle plussen en minnen, risico’s en de reële waarde van de woning. Namens u voeren wij een professionele onderhandeling. Als er overeenstemming bereikt is over de prijs en voorwaarden wordt er een koopakte opgemaakt die we geheel met u doornemen en controleren. We zien toe op een correcte oplevering van het pand dat u gekocht heeft en begeleiden u bij de notaris. Heeft u na de oplevering nog vragen dan kunt u altijd bij ons terecht. U kunt zelfs een garantieverzekering afsluiten voor eventuele verborgen bouwkundige gebreken gedurende het eerste jaar na aankoop. Een zekerheid zoals alleen een garantiemakelaar u dat kan aanbieden!

Voor meer informatie over aankoopbegeleiding maar ook voor informatie over de waarde van uw eigen woning of uw financiële mogelijkheden: neem geheel vrijblijvend contact met ons op (tel. 0413-261905). Van een Garantiemakelaar mag u meer verwachten.

Foto's

Kantoor V.d. Ven Garantiemakelaars

Van de Ven Garantiemakelaars B.V. in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Van de Ven Garantiemakelaars B.V.


President Kennedylaan 153 5402 KC Uden
0413261905 Klik om te bellen