Thuiz Makelaardij


Gilzeweg 2 4861 AT Chaam
0161-493658 Klik om te bellen

Over Thuiz Makelaardij

Even voorstellen


Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Galder, Gilze, Hulten, Molenschot, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij. Wij zijn de nieuwe generatie, met een frisse blik en goede diensten tegen een scherpe prijs. Daarmee gaan wij samen met jou voor succes!

Benthe Geerts is het gezicht achter Thuiz Makelaardij, geboren en getogen in Chaam. Zij kent de omgeving als geen  ander. Grote kans dus dat je haar al eerder leerde kennen.

Na het afronden van de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven is Benthe geruime tijd werkzaam geweest als makelaar bij kantoren in Made en Etten-Leur, maar met haar passie voor wonen was het tijd om van haar droom werkelijkheid te maken. Een eigen makelaarskantoor!

Met haar opgedane kennis binnen de branche weet Benthe als geen ander hoe ze zich als makelaar in de markt kan onderscheiden. Flexibiliteit en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel. Als je een woning gaat kopen of je wilt graag je woning verkopen, dan wil je niet alleen tijdens kantoortijden een bezichtiging kunnen plannen of een vraag kunnen stellen. Geen probleem: wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, ook buiten kantooruren.

Nieuwsgierig naar onze aanpak en hoe wij het verschil maken? Wij vertellen het je graag onder het genot van een kopje koffie.

Foto's

Thuiz Makelaardij in het kort

Aanbod

Agrarisch onroerend goed
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

VBO lid

Ja

Artikelen

Makelaar 2.0 anno 2018

Internet een zegen voor de makelaar De crisis heeft een zuiverende werking gehad op de makelaarsbranche. Diegenen die willen overleven zullen zich aan moeten passen aan de nieuwe wereld. Gebruik van internet...

Onze locatie

Thuiz Makelaardij


Gilzeweg 2 4861 AT Chaam
0161-493658 Klik om te bellen