Schieland Borsboom Rotterdam


Goudsesingel 12 3011 KA Rotterdam
0103110011 Klik om te bellen

Over Schieland Borsboom Rotterdam

Groot geworden door klein te blijven’ is een bekende quote en die quote past ons als een jas. In de vaak hectische en soms emotionele vastgoedmarkt, ligt onze kracht onverminderd bij het kwalitatief hoogwaardig, maar no-nonsense en vooral persoonlijk makelen. Wij houden het hoofd koel en het hart warm, wanneer nodig. 

Al 37 jaar. Van éénpitter, naar familiebedrijf, naar een speler van formaat op de woningmarkt in de regio Den Haag / Haaglanden, Zoetermeer, Delft, Leiden, Lansingerland en Rotterdam / Rijnmond.

Met kantoren in Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer, een team van 45 uiterst geschikte mensen, een indrukwekkende woningportefeuille, prachtige positioneringen op diverse rankinglijsten (o.a. best verkopende makelaar, nr.10 in de landelijke TOP100-lijst, nominatie marketing-award) en een flinke dosis gedrevenheid, staan wij dagelijks klaar voor onze kopers, verkopers, huurders, verhuurders, beleggers en projectontwikkelaars.


Maar genoeg over ons; wij maken graag kennis met u! Nodig ons uit voor een geheel vrijblijvend gesprek en vertel ons over ú, uw woning, uw droomwoning, uw wensen, uw vragen en uw verwachtingen van ons.

TOT SNEL!

Schieland Borsboom Rotterdam in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Schieland Borsboom Rotterdam


Goudsesingel 12 3011 KA Rotterdam
0103110011 Klik om te bellen