Saen Garantiemakelaars Zaandam


A.F. de Savornin Lohmanstraat 8 1501 NH Zaandam
075 616 1414 Klik om te bellen

Over Saen Garantiemakelaars Zaandam

Voel je thuis bij Saen Garantiemakelaars. Gegarandeerd de beste keus!
Jouw NVM-makelaar in de Zaanstreek, dat zijn wij. Waarom? Wij komen hier vandaan. Geboren en getogen Zaankanters. Stevig geworteld met drie vestigingen in één gebied. Supergoed bereikbaar en toegankelijk. Met een wel heel uitgebreid netwerk, zowel in de regio als landelijk door uitwisseling met al onze collega’s van Garantiemakelaars. Als eerste weten wat er speelt op de huizenmarkt. Er als de kippen bij zijn als het erop aankomt. Zo vinden we geen huis, maar een thuis.

Teamspelers
Wij kennen de streek als onze broekzak, weten hoe een koe een haas vangt. Dat komt door onze innovatieve inslag en creativiteit. Teamspelers die elkaar aanvullen, met een bouwkundige in ons midden. Altijd wel een (assistent)makelaar met wie jij een klik hebt, in elke leeftijdscategorie.

Via een persoonlijk klantendossier alle ontwikkelingen op de voet volgen. Digitaal of op papier. Sturen we bij waar nodig, in overleg. Bovendien zijn we lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), dé beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs in Amsterdam met een eigen website, de grootste afdeling van de NVM.

Welkom!
Kom gerust eens langs, er is altijd wel een vestiging van Saen in de buurt. Afspraak maken hoeft niet. We helpen graag! Liever telefonisch? Dat kan ook via één van onderstaande telefoonnummers:

Vestiging Krommenie
075 621 89 28

Vestiging Koog aan de Zaan
075 616 14 14

Vestiging Zaandam
075 616 14 14

Foto's

Saen Garantiemakelaars Zaandam in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Artikelen

Wees wijs met overwaarde

Momenteel is woningoverwaarde erg actueel. Heb je geen verhuisplannen? Dan ben je er mogelijk niet mee bezig. Maar ook zonder dat je het weet, kan je huis ineens meer waard zijn dat de(rest)hypotheek...

Onze locatie

Saen Garantiemakelaars Zaandam


A.F. de Savornin Lohmanstraat 8 1501 NH Zaandam
075 616 1414 Klik om te bellen