Saelmans Makelaardij Weert


Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC Weert
0495533893 Klik om te bellen

Over Saelmans Makelaardij Weert

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning met succes verkopen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling/verkoopadvies.

Klanten beoordelen ons via funda, berekend over meer dan 130 beoordelingen, met gemiddeld een 9!

Team Saelmans staat voor passie, plezier en prestatie, met uiteindelijk de meest complete dienstverlening!

Aan de basis van vooruitgang staat vertrouwen!

Onze mix van ervaren en jonge getalenteerde gecertificeerde NVM makelaars, ervaren medewerkers en jonge medewerkers met een frisse en nieuwe kijk op de woningmarkt, mag speciaal genoemd worden.

We weten wij als geen ander op welke manier wij uw woning in deze veranderde markt op de beste manier kunnen verkopen. Dit doen we door middel van een goede marktanalyse, een reëel prijsadvies en een perfecte presentatie, zowel online als offline. We zijn hierbij telkens vernieuwend en vooruitstrevend. Zo zetten we steeds instrumenten in om de juiste doelgroep te bereiken. Denk aan Facebook maar ook andere online tools die hun effectiviteit inmiddels hebben bewezen.

Zo begint bij ons het verkoopproces niet pas bij het plaatsen van de woning op onze website en Funda. Al vanaf de eerste dag dat wij uw vertrouwen krijgen, benaderen wij onmiddellijk ons uitgebreide netwerk en online klantenbestand. Makelen is namelijk meer dan alleen uw woning op Funda plaatsen, makelen is schakelen. Zo inventariseren we de woonwensen van woningzoekers en kunnen we op deze manier vraag en aanbod perfect op elkaar af stemmen.

Daarom bieden wij niet één pakket van dienstverlening aan, maar u kunt ook kiezen voor een “maatwerk” pakket, waarbij u een aantal zaken zelf regelt met ons op de achtergrond. Onze tarieven zullen, afhankelijk van de diensten die u afneemt, hierop afgestemd worden. Alles volgens onze bedrijfsfilosofie ‘’Saelmans leeft met u mee’’, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Saelmans Makelaardij is een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar aangesloten is bij de NVM.

Wij laten u graag kennismaken met onze werkwijze en onze meerwaarde voor u tijdens het belangrijk proces van de verkoop van uw woning. Maak hiertoe een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling/verkoopadvies van uw woning dan wel nadere informatie.
Vul hieronder uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen of bel ons voor het maken van een afspraak op 0495-53383.

 

Saelmans Makelaardij Weert in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Saelmans Makelaardij Weert


Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC Weert
0495533893 Klik om te bellen