S. van Meerten


Tulpentuin 26 26 2272 XK Voorburg
06 48203418 Klik om te bellen

Bekwaam, Betrokken en Betrouwbaar
Verkopen in Leidschendam-Voorburg Den Haag e.o
Samen voor het beste resultaat

Over S. van Meerten

SMASH Makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met veel aankoop en verkoop ervaring. Onze kernwaarden zijn Betrouwbaar, Betrokken & Begaan. Eén vast contactpersoon en altijd bereikbaar zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig, betrouwbaar en gedegen advies houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar kantoor actief in de regio gemeente Leidschendam – Voorburg en Den Haag (Ypenburg / Leidschenveen, Mariahoeve en Bezuidenhout) en de direct omliggende gemeenten, zoals Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Voorschoten. De aanpak van SMASH Makelaars kenmerkt zich door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en wij maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij social media waardoor wij uw woning ook gratis onder de aandacht kunnen brengen.

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoon of WhatsApp. Wij staan dus ook buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar, omdat wij begrijpen dat vragen niet alleen tijdens kantoortijden ontstaan.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. Wij komen bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Wilt u uw woning verkopen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.
 

De makelaar die begrijpt dat een huis een thuis moet zijn

Foto's

S. van Meerten in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Roerende zaken

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

VBO lid

Ja

Team

Onze locatie

S. van Meerten


Tulpentuin 26 26 2272 XK Voorburg
06 48203418 Klik om te bellen