Rozenhage Makelaardij


Kellsenseweg 4 4004 JD Tiel
0344673567 Klik om te bellen

Over Rozenhage Makelaardij

Wonen. Werken. Welkom!


Het kopen of huren van een huis, het verkopen van uw woning, het betrekken van een bedrijfspand met uw organisatie…, een (NWWI)taxatie van uw (toekomstige) bezit, het zijn grote, belangrijke beslissingen in uw leven. Wij zijn u hierbij graag zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn.


Vanaf het eerste, vrijblijvende gesprek tot het overhandigen van de sleutels kunt u op ons en onze jarenlange ervaring rekenen.


Wij zijn een woning en bedrijfsmakelaar en al bijna 40 jaar een begrip in de Betuwe. Wij zijn zowel actief in de woningmakelaardij als in bedrijfshuisvesting. Onder onze vele en vaste opdrachtgevers zijn particulieren en profit en non profit bedrijven, zoals ING Bank, SNS Bank, FGH Bank, Rabobank, gemeente Tiel, Lander werk en participatie, Kringloopwinkel Secunda, Van Herwijnen Vastgoed, Zondag Ontwikkeling en vele anderen. Wij werken volledig mensgericht: het gaat niet om het pand, maar om de klant. Daarom bieden wij u met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers complete en persoonlijke dienstverlening op maat. Rozenhage is aangesloten bij de NVM en gevestigd in Tiel, het hart van de Betuwe. Hiermee hebben wij ook in de crisisjaren vanaf 2008 goede verkoopresultaten en winst voor onze klanten èn ons bedrijf weten te realiseren.

Zo kunt u ervan verzekerd zijn, dat wij u ook in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

Rozenhage Makelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Beheer van panden
Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

Rozenhage Makelaardij


Kellsenseweg 4 4004 JD Tiel
0344673567 Klik om te bellen