Rots Vast Groep Utrecht


Burg. Reigerstraat 84 3581 KW Utrecht
0302144346 Klik om te bellen

Over Rots Vast Groep Utrecht

Rotsvast, de grootste verhuur makelaar in Nederland
Rotsvast is al ruim 25 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in verhuren, verkopen en het beheer van woningen voor particulieren en bedrijven. Met meer dan 20 vestigingen en continu wisselende woningen op de website, is Rotsvast toonaangevend in de markt.

Woning huren of kopen
Bij onze vestigingen, verspreid over heel Nederland, doen onze gedreven ondernemers en verhuurmakelaars hun uiterste best om u te helpen bij het vinden van nieuwe woonruimte.

Woning huren
U heeft een uitgebreide keuze uit een divers aanbod van huurwoningen, die u voor korte of lange termijn en meestal direct kunt huren. Wachtlijsten van soms jaren komen bij ons niet voor. Onze medewerkers hebben voor u uiteengezet hoe het proces van een woning huren bij Rotsvast verloopt. Neem gerust contact met ons op bij vragen.
Woning kopen
Niet alleen voor huurwoningen, maar ook voor een uiteenlopend aanbod van koopwoningen kunt u bij ons terecht. Wilt u een huis kopen? Bekijk dan hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

Woningverhuur en vastgoedbeheer
Ook voor de verhuur en beheer van uw woning / vastgoed bent u bij ons aan het goede adres. Rotsvast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning.
Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rotsvast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uitvoeren.

Bij Rotsvast stellen we een langdurige relatie met huurders en verhuurders op prijs. We doen altijd ons best om de beste deal voor de opdrachtgever te maken.

Vastgoedbeleggers en beleggingspanden
Heeft u interesse in het investeren in vastgoed, dan nodigen wij u graag uit voor een gratis adviesgesprek, waarin we een vrijblijvende vastgoedscan voor u kunnen maken en u een passend advies kunnen geven.

Onze vastgoedinvesteerders kopen beleggingspanden uit de markt of van executieveilingen. Ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden.

Dankzij ons grote portfolio zijn wij in staat u optimaal te bedienen bij het vervullen van uw wensen en zijn we tevens op de hoogte van stille verkopen.

Foto's

Rots Vast Groep Utrecht in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Beheer van panden
Verkoopbegeleiding

Onze locatie

Rots Vast Groep Utrecht


Burg. Reigerstraat 84 3581 KW Utrecht
0302144346 Klik om te bellen