Ron Pieters Makelaardij


Tempelierstraat 2 6851 BL Huissen
0263886683 Klik om te bellen

Over Ron Pieters Makelaardij

Ron Pieters Makelaardij makelt in de verkoop van uw woning en/of begeleidt u bij de aankoop van uw nieuwe huis. Wij doen dit onafhankelijk, met veel inzet en wellicht net even anders dan de meeste makelaarskantoren. Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op de allerhoogste plaats. Dit is de basis van waar uit wij werken.

Wij presenteren ons echter niet als de strakke zakenmensen met bijbehorend imago maar willen op een lossere manier het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers bereiken. De drempel tussen u en ons kantoor moet minimaal zijn. Uw woonhuis of appartement is samen met uw wensen de basis van onze samenwerking, wij zorgen ervoor dat met onze begeleiding en bemiddeling het beste resultaat wordt bereikt.

Wij zijn aangesloten bij de NVM en onze makelaars zijn geregistreerd bij het CRMT. Dit houdt in dat wij jaarlijks bijscholing krijgen op het gebied van nieuwe wetgeving en andere zaken die van belang zijn bij het makelen. Daarnaast moeten wij eens in de 5 jaar examens afleggen om aan te tonen dat we nog op een hoog niveau ons werk kunnen uitvoeren. U ziet; wij leveren dezelfde diensten als andere kantoren, maar doen het net even iets anders met de bedoeling dat u zich thuis voelt bij onze mensen en ons kantoor.

Foto's

Ons kantoor

Ron Pieters Makelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Ron Pieters Makelaardij


Tempelierstraat 2 6851 BL Huissen
0263886683 Klik om te bellen