Rodenburg Makelaars Apeldoorn


Paslaan 20 7311 AL Apeldoorn
0555268268 Klik om te bellen

Over Rodenburg Makelaars Apeldoorn

Rodenburg Makelaars weet wat er leeft. Dat kunnen we met ruim 90 jaar ervaring in de makelaardij met een gerust hart zeggen. Al sinds 1930 zijn we actief. Toen met één vestiging in Apeldoorn, tegenwoordig met vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer, dus verspreid over de hele regio.

Wij staan voor je klaar met hulp bij de verkoop of aankoop van een woning of bedrijfspand. Wij kiezen voor persoonlijk contact en geven advies op maat. Van mens tot mens dus. Die persoonlijke aanpak maakt verschil en zorgt voor de juiste match tussen mens en pand. Het vinden van een makelaars hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de woningmarkt, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger.

In Rodenburg Makelaars komen deze allemaal samen!
Wij helpen graag met de verkoop van uw woning of appartement. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard veel digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiceren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de woningmarkt.

Dankzij onze lokale kennis van Apeldoorn en de dorpen er omheen, zoals Twello, Teuge, Warnsveld, Vaassen en Wenum Wiesel kunnen wij dit als geen ander.

Rodenburg makelaar is breed inzetbaar. Wij helpen bij de begeleiding als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en voor de taxeren van woningen en bedrijfspanden.

Wanneer u speelt met het idee om uw woning of appartement te verkopen komen wij graag langs voor een kosteloze waardebepaling van de woning in Apeldoorn of omgeving. De makelaar zal tijdens deze inspectie van de woning goed letten op de staat van de keuken, badkamer en verbouwingen. Maar ook op de laatste investeringen in isolatie waarde en energieopwekkende maatregelen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennis maken? Bel of mail ons en we maken graag een afspraak.

  What do you want to do ? New mailCopy

Foto's

Makelaar in Apeldoorn

Rodenburg Makelaars Apeldoorn in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Bouwbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Rodenburg Makelaars Apeldoorn


Paslaan 20 7311 AL Apeldoorn
0555268268 Klik om te bellen