Rodenburg Makelaars


Aagje Dekenstraat 51 8023 BZ Zwolle
0384222222 Klik om te bellen

Over Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars weet wat er leeft. Dat kunnen we met ruim 90 jaar ervaring in de makelaardij met een gerust hart zeggen. Al sinds 1930 zijn we actief. Toen met één vestiging in Apeldoorn, tegenwoordig met vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer, dus verspreid over de hele regio.

Wij staan voor je klaar met hulp bij de verkoop of aankoop van een woning of bedrijfspand. Wij kiezen voor persoonlijk contact en geven advies op maat. Van mens tot mens dus. Die persoonlijke aanpak maakt verschil en zorgt voor de juiste match tussen mens en pand. Het vinden van een makelaars hoeft niet moeilijk te zijn, maar één met ervaring, met kennis van de woningmarkt, betrouwbaar én bouwtechnische kennis dan wordt al wat lastiger.

In Rodenburg Makelaar Zwolle komen deze allemaal samen!
Wij helpen graag met de verkoop van uw woning of appartement. Kenmerkend voor onze manier van werken is de persoonlijke aanpak, niet alles via de mail maar gewoon bellen. Uiteraard veel digitaal voor de dossier vorming, maar we houden graag contact. Dit maakt het adviseren en communiceren optimaal en duidelijk. Daarbij werken wij vol enthousiasme en hebben wij kijk op de woningmarkt.

Dankzij onze lokale kennis van Zwolle en de dorpen er omheen, zoals Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen, Wezep, Hasselt en Heino kunnen wij dit als geen ander.

Rodenburg makelaar Zwolle is breed inzetbaar. Wij helpen bij de begeleiding als aankoopmakelaar in Zwolle, als verkoopmakelaar en voor de taxeren van woningen en bedrijfspanden.

Foto's

Makelaar in Zwolle

Rodenburg Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen
Roerende zaken

Diensten

Aankoopbegeleiding
Bouwbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Team

Onze locatie

Rodenburg Makelaars


Aagje Dekenstraat 51 8023 BZ Zwolle
0384222222 Klik om te bellen