RAADHAGE Makelaardij


Stationsstraat 20 5461 JV Veghel
0413-378921 Klik om te bellen

Over RAADHAGE Makelaardij

Welkom bij Raadhage makelaardij, uw Raadgever met ruime ervaring in de makelaardij. Persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid, alertheid en deskundigheid is onze kracht. Wij zijn in staat flexibel en op directe wijze met u te communiceren, hierdoor kunnen wij doeltreffend voor onze opdrachtgevers te werk gaan.

Als woningdeskundige kennen wij de omgeving, de prijsontwikkelingen en de sterke en de zwakke punten van uw pand kennen weinig geheimen voor ons.

Wat hebben wij u te bieden als u uw object bij ons onderbrengt voor verkoop?
- Een exclusieve presentatie ter plekke door middel van een opvallend bord
- Een op maat gemaakte brochure van uw woning of bedrijf
- NVM lidmaatschap wat vertrouwen uitstraalt naar potentiële kopers
- Plaatsing van uw woning op Funda (NVM) met een score van zo'n 25 miljoen 'page views' per maand
- Wekelijks ontvangt u een overzicht hoe vaak uw pand op internet is bekeken
- Aandacht middels een verlichte raampresentatie aan een druk bezocht plein, met veel passanten naar theater, stadhuis en zorghotel
- Toegang tot een groot zoekersbestand
- Service op maat
- En ten slotte de bewijsdrang en het enthousiasme van onze medewerkers

Niet alleen op gebied van woningbemiddeling zijn wij zeer bekwaam, maar op alle terreinen ten aanzien van de aan- en verkoop en het taxeren van onroerend goed. Wij staan u graag met raad en daad bij.

Bij bedrijfsmatig vastgoed kiezen wij niet voor een snelle ad hoc oplossing. Maar voor een professionele aanpak die ook op langere termijn zijn vruchten afwerpt. U kunt bij ons terecht voor kantoren, bedrijfsobjecten, winkels, overheids-en andere zorggebouwen. Voor verkoop of verhuur, voor aankoop en aanhuur of voor een gedegen advies.

Als landelijk agrarisch vastgoed deskundige zijn wij inhoudelijk en juridisch uitstekend op de hoogte van nieuwe wet en regelgeving. Bovendien spreken wij uw taal. Quotaregelingen, milieuvergunningen, rood voor groen, burgers in het buitengebied: wij weten er alles van.

En klopt de overheid bij u aan omdat uw bedrijf moet wijken voor een toekomstig woongebied, industrieterrein, natuurgebied of wegen dan kunnen wij u als onteigeningsdeskundige uitstekend bijstaan.
Verder kunnen wij u adviseren bij planschaderegelingen en als de Wet Voorkeursrecht Gemeente (WVG) van toepassing is op uw eigendom.

Naast het lidmaatschap van de vakgroep Wonen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij lid van de vakgroepen voor bedrijfsonroerend goed (BOG) en landelijk agrarisch onroerend goed (A&LV).
Tevens zijn wij door het Vastgoedcert gecertificeerd als taxateur van woning/mkb, bedrijfsvastgoed, landelijk vastgoed en hebben de WOZ expertise in huis.

U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, om een afspraak te maken. In een vrijblijvend gesprek kunnen we het een en ander toelichten en met elkaar van gedachten wisselen.

Foto's

RAADHAGE Makelaardij in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

RAADHAGE Makelaardij


Stationsstraat 20 5461 JV Veghel
0413-378921 Klik om te bellen