Postma Makelaars


Kazernestraat 26 7411 CJ Deventer
0570 517 517 Klik om te bellen

Altijd een makelaar die bij jou past
Een persoonlijke klik
Een stap extra

Over Postma Makelaars

Jouw makelaar in Deventer en omstreken

Een persoonlijke klik

We vinden het erg belangrijk dat de klik er is tussen de makelaar en jou als klant. Een huis aan- of verkopen is namelijk een grote stap in je leven. Dat doe je niet samen met iemand waarmee het niet goed klikt. Wij houden niet van verkooppraatjes, maar luisteren goed naar je waardoor we een passend plan van aanpak kunnen bepalen. Een plan dat vooral bij jou past.

Weet wat bij jou past

Doordat we verschillende -zeer ervaren- makelaars rond hebben lopen, hebben we altijd een makelaar die bij jou past. Iemand die jouw gevoel en wensen snapt. Ben je op zoek naar een vrijstaande boerderij? Of op zoek naar een twee-onder-een-kap woning waar je meer ruimte hebt voor gezinsuitbreiding? Wij weten wat bij jou past.

Een stap extra

Wij zetten net dat stapje extra voor onze klanten. We zien het als onze taak om jou te adviseren op het gebied van wonen. Denk hierbij aan de keuze voor een woning, maar ook op detail niveau zetten wij een stap extra. We ontzorgen jou van A tot Z en helpen je graag met alles wat op je pad komt tijdens dit proces.

Waarom doen we wat we doen

Elke makelaar heeft zijn eigen verhaal en elke makelaar doet zijn of haar werk anders. Elke klant is anders en wij kijken echt naar welke mensen voor ons staan. We vinden de klik met jou als klant heel belangrijk. De makelaar waarbij jij je het meest prettig voelt en die past bij jou als persoon, helpt je om jouw woonwensen in Deventer waar te maken.

Kies voor Postma Makelaars

Voor iedereen die in de regio Deventer woont is er Postma Makelaars. Wij zijn er voor iedereen die een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis in Deventer geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met de makelaar van Deventer. Tijdens dit gesprek brengen wij graag samen met jou alle mogelijkheden in kaart.

Postma Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Beheer van panden
Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Postma Makelaars


Kazernestraat 26 7411 CJ Deventer
0570 517 517 Klik om te bellen