NH Makelaar


Hermelijnkoog 22 1822 CB Alkmaar
072 23 40 222 Klik om te bellen

Over NH Makelaar

Orgineel. Vernieuwend. Vertrouwd. NH Makelaar is een team die net een stapje extra wil zetten bij de verkoop van jouw woning. Met gebruik van onze heldere marketingplan, frisse kijk op makelen, nauwkeurige werkwijze en vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en kopers zorgen wij in de regio Alkmaar/Heerhugowaard voor het beste resultaat. Met ons uitgebreide netwerkcontacten bereiken onze makelaars in een korte tijd veel potentiële huizenkopers. Ons netwerk is zo succesvol omdat wij deze goed onderhouden. NH makelaar verkoopt ieder huis tegen de best mogelijke voorwaarden en prijs.

Wil je als klant meer vrijheid? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jou huis zelf te koop te zetten en helpen wij jou met onze expertise daar waar nodig is.
Op die manier bespaar je kosten en betaal je alleen wat je zelf nodig hebt.

Bij NH makelaar is het meteen vooraf duidelijk wat de kosten zijn voor de verkoop van jouw huis. Bovendien betaalt je pas als jouw huis is verkocht. Je zit nergens aan vast. Ons doel is het beste resultaat voor onze klant. Voor een vaste lage all-in prijs van €2850,-. ongeacht de waarde van jouw woning. Kortom, een complete en professionele verkoopdienst met volledige service maar wel tegen een vaste lage all-in prijs.

Foto's

NH Makelaar, waarom teveel betalen! Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro's.

NH Makelaar in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Taxaties
Verkoopbegeleiding

VBO lid

Ja

Artikelen

Wat betekent k.k.?

K.K. betekend kostenkoper dit zijn de kosten die naast de koopsom bijkomen. Denk hierbij aan overdrachtbelasting, notariskosten en de inschrijving bij het kadaster. Courtage valt dan weer niet onder. ‘Kosten...

Onze locatie

NH Makelaar


Hermelijnkoog 22 1822 CB Alkmaar
072 23 40 222 Klik om te bellen