Nederlof Makelaardij B.V.


De Overtoom 81 3353 HC Papendrecht
0786150488 Klik om te bellen

Over Nederlof Makelaardij B.V.

Huis kopen of huis verkopen? Dan bent u bij Nederlof aan het juiste adres!

Nederlof Makelaardij is het langst gevestigde makelaarskantoor van Papendrecht met een kantoor midden in het centrum van Papendrecht op een goede zichtlocatie met een etalage met fotopresentatie.

Verkoop
Bij ons geen kille zakelijke aanpak, maar persoonlijke aandacht. Het gehele verkoopproces wordt in overleg uitgevoerd en betreft een volledig verkooptraject vanaf de verkoopopname tot de definitieve levering bij de notaris (en daarna!).
 
Uw woning wordt geplaatst op Funda.nl, onze eigen website nederlofmakelaardij.nl en diverse andere woningsites, waaronder Jaap.nl en Huislijn.nl. Tevens beschikken wij over een eigen woningzoekendensysteem waaruit vele verkopen komen. Ook woningruil is een systeem waaruit vele verkopen voortvloeien.
 
Professionele foto’s worden gemaakt in eigen beheer. Hierdoor heeft u geen extra kosten voor een externe fotograaf en kunnen bij wijziging van uw inrichting of tuin op korte termijn nieuwe foto’s worden gemaakt om een zo reëel mogelijk beeld van uw woning te laten zien.

Tevens leveren wij professionele 2D/3D plattegronden en 360° foto's van uw woning.
Een duidelijke plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen van de woning en helpt de bezoeker de ruimten in de woning goed in te schatten. De 360° foto's geven een bezoeker online het gevoel midden in de woning te staan en bieden een kans om werkelijk rond te kijken.

Onze verkoopcourtage ligt, afhankelijk van de waarde van de woning, tussen 1% en 2% exclusief btw. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Foto's

Leestafel

Nederlof Makelaardij B.V. in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Beheer van panden
Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

VastgoedPro lid

Ja

Onze locatie

Logo Nederlof Makelaardij B.V.

Nederlof Makelaardij B.V.

Nederlof Makelaardij B.V.


De Overtoom 81 3353 HC Papendrecht
0786150488 Klik om te bellen