murielmakelaardij


Schinkelkade 48-3 1075 VK Amsterdam
0204703960 Klik om te bellen

Over murielmakelaardij

Wat is Muriël Makelaardij?

Maak kennis met Muriël makelaardij, dé alles-in-één makelaar & taxateur voor woningzoekenden en -verkopers in Amsterdam en omstreken. Mijn naam is Muriel en het is mijn passie om u aan de perfecte woning te helpen of die mooie prijs af te dingen voor uw te koop staande woning. Daarnaast ben ik erkend NWWI taxateur. Al mijn clienten ontvangen mijn exclusieve aandacht, ook nadat het aankoop-of verkoopproces is afgerond. Ik kom graag met u in contact via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Muriël Makelaardij staat voor jarenlange ervaring, persoonlijke begeleiding en enthousiasme. De afgelopen 25 jaar heb ik een groot netwerk opgebouwd in de regio, waardoor ik de woningmarkt door en door ken. De sleutel van een huis staat vaak voor de sleutel tot geluk. Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom staan uw wensen bij mij centraal. Mijn aanpak is energiek en recht door zee. Ik geloof in heldere communicatie. What you see is what you get. Samen komen we tot het beste resultaat!

Hoe kan Muriël Makelaardij u helpen met de verkoop van uw huis?

Bij het verkopen van uw woning komt heel wat kijken. U wilt natuurlijk dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt en dat er een mooie opbrengst uitkomt. Een goede voorbereiding maakt hierbij een groot verschil. Laten we dit samen aanpakken. Als VBO-makelaar begeleid ik u van ‘te koop’ tot ‘verkoop’. 

Mijn begeleiding bestaat uit:

vrijblijvende kennismaking;
juridisch en kadastraal onderzoek;
reële waardebepaling;
opstellen marketingplan;
presentatie en promotie;
bezichtigingen en onderhandelen;
formele afronding van verkoop met notaris.

Wilt u uw woning verkopen en kunt u hierbij mijn hulp goed gebruiken? Dan hoor ik graag van u.

Hoe kan Muriël Makelaardij u helpen bij de aankoop van uw toekomstige huis?

Bij het kopen van een huis wilt u uiteraard niet voor verrassingen komen te staan. Het is belangrijk dat u zich hierbij goed laat adviseren, zodat uw aankoop geen miskoop wordt. Uiteindelijk draait het om één ding: het vinden van het perfecte droomhuis voor uzelf of voor uw kinderen. Ik help u hier graag bij. Als aankoopmakelaar neem ik u alle zorgen uit handen. 

Mijn begeleiding bestaat uit:

vrijblijvend kennismakingsgesprek;
bezichtigen van woningen;
woningonderzoek (gebreken, bouwkundig onderzoek, fundering,  VvE, erfpacht,   vergunningen en bestemmingsplannen);
prijsonderhandelingen;
aankoop en overdracht;
advies/hulp bij inhuren van aannemers en/of schilders;
overige nazorg.
Wilt u weten hoe ik u kan helpen in uw zoektocht naar uw droomhuis? Dan geef ik u graag advies.

Hoe kan Muriël Makelaardij u helpen bij taxatie?

Wilt u de waarde van uw woning laten bepalen? Dan bent u bij Muriël Makelaardij aan het juiste adres. Ik taxeer al meer dan 25 jaar woningen in opdracht van particulieren, hypotheekadviseurs en banken. Muriël Makelaardij levert u binnen een paar dagen een door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) gevalideerd rapport. Dit instituut werkt alleen samen met taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Expertise gegarandeerd!

Met mijn jarenlange ervaring als geregistreerd makelaar en taxateur sta ik garant voor een deskundig taxatierapport. Ik ben aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en de SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars). Wilt u ook een 100% gegarandeerd professioneel en onafhankelijk taxatierapport? Neem dan contact met mij op.

De sleutel tot een huis is de sleutel tot geluk

Foto's

murielmakelaardij in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Taxaties

VBO lid

Ja

Onze locatie

murielmakelaardij


Schinkelkade 48-3 1075 VK Amsterdam
0204703960 Klik om te bellen