Mechel


Dreef 3 4813 ED Breda
0765154203 Klik om te bellen

Over Mechel

Mechel Makelaardij is een vertrouwd kantoor, met jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht. Wij zijn Mechel van Dort en Josien Visser-van Dort, beiden makelaar/taxateur. Josien is daarnaast gespecialiseerd seniorenmakelaar. Bibian Biezeveld-Dekkers is onze commercieel medewerkster en zij ondersteunt Mechel en Josien met de werkzaamheden zowel op kantoor als buiten de deur. Wij zijn een enthousiast team en helpen je graag met het verkopen, kopen en taxeren van je huis. Je bent bij ons geen nummer, maar een persoon. Ons kantoor is gevestigd in Breda, in de oude kern van Princenhage. Wij bestaan bijna 20 jaar. 

Wil je weten hoe ervaringen van klanten zijn? Lees onze recensies op Google, Facebook en op onze eigen website www.mechelmakelaardij.nl
Huizen kopen en verkopen doe je samen. Ben je starter, heb je inmiddels een gezin, ga je het huis van je ouders verkopen of ben je senior? Wij helpen iedereen.
Kijk bij ons aanbod welke huizen wij te koop hebben. Je kunt je ook kosteloos inschrijven bij ons kantoor, zo ben je op de hoogte van ons nieuwste aanbod, vaak nog vóór Funda. Komen wij binnenkort bij je op de thee om ons voor te stellen en te vertellen wat onze verkoopstrategie is? Alvast fijn om te weten dat wij geen opstartkosten rekenen.
Wij zijn trots op onze oranje Fiat 500. Maar als wij op gesprek komen gaan wij hier discreet mee om en parkeren wij onze auto niet voor je deur.

Foto's

Mechel Makelaardij

Mechel in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

VBO lid

Ja

Onze locatie

Mechel


Dreef 3 4813 ED Breda
0765154203 Klik om te bellen