Marieke Kok Makelaardij


Veltkampsweg 2 7245 PG Laren

Jarenlange ervaring in de woningmarkt
Uitgekiende marketingstrategie
Een makelaar die woont waar ze werkt

Over Marieke Kok Makelaardij

Marieke Kok Makelaardij doet het anders;
Ieder persoon heeft zijn eigen reden om een huis te verkopen of kopen. En hoe je het ook wendt of keert, het blijft een grote stap. Bij Marieke Kok Makelaardij draait alles om jouw wensen en situatie. Ik zorg ervoor dat jij vol vertrouwen deze stap kunt nemen.


Al sinds 1996 werk ik als geregistreerde NVM-makelaar. Als geen ander weet ik hoe de woningmarkt in deze omgeving eruit ziet. Ik woon er immers zelf ook. Maar er is meer nodig dan ervaring en kennis om een woning succesvol te (ver)kopen. Gevoel voor mensen bijvoorbeeld. Vandaar ook mijn motto: mensen voor huizen. Ik help je om te voorkomen dat je verkeerde beslissingen neemt en ik attendeer je op kansen. Ik doe net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat jij een weloverwogen keuze maakt.

Bij Marieke Kok Makelaardij kun je niet alleen terecht voor de verkoop, maar ook voor de aankoop of taxatie van een woning. Heb je hulp nodig bij het vinden van je ideale huis of bij de aankoop ervan? Dan leer ik jou graag eerst kennen, voordat ik stappen ga ondernemen. Alles gaat in overleg. Ik begeleid je gedurende het hele aankoopproces en zorg ervoor dat je tevreden naar je nieuwe woning verhuist. Vraagt een geldverstrekker om een valide taxatierapport? Als gecertificeerd taxateur taxeer ik woningen in een straal van 20 kilometer rondom mijn vestiging in Laren (Gld). Ik garandeer je een snelle, professionele taxatie, tegen een scherp tarief. Kan ik je helpen bij de aankoop van je nieuwe huis of heb je een valide taxatie nodig?

Marieke Kok Makelaardij in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Marieke Kok Makelaardij


Veltkampsweg 2 7245 PG Laren