Makelaardij Zuidlaren


Stationsweg 30 9471 GR Zuidlaren
0504094924 Klik om te bellen

Over Makelaardij Zuidlaren

Wij begeleiden u graag bij de verkoop van de woning en helpen u bij alle stappen in dit proces. Kennismaking met uw woning op Funda moet “liefde op het eerste gezicht” zijn en dus besteden we daar uitgebreid aandacht aan.

Het begint met tips aan de verkoper om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Een vaste fotograaf en een styliste zorgen ervoor dat alles optimaal in beeld wordt gebracht voor een snellere verkoop.

Makelaardij Zuidlaren is een NVM-makelaarskantoor met veel ervaring en kennis van de lokale markt. Daarnaast maken wij gebruik van moderne communicatiemiddelen. Als enig makelaarskantoor in Zuidlaren en omgeving bieden wij u, als verkoper, een eigen website aan, inclusief 100 visitekaartjes met een link naar uw woning. Deze visitekaartjes met adres van uw woning is tevens een digitale brochure, dus milieuvriendelijk en kunt u altijd in uw jas, tas of broekzak bij u dragen en verspreiden waar u denkt succes te kunnen behalen. Uw woning is altijd in beeld bij de makelaar, omdat hij het hele bestand dagelijks bij zich draagt. Groot voordeel voor de verkoper.  

Wij huisvesten in het centrum van Zuidlaren in een monumentaal pand met opzij van het makelaarskantoor presentatiekasten met daarin alle te koop staande panden. Uw woning wordt daardoor heel intensief bekeken.

Foto's

Kantoorpand

Makelaardij Zuidlaren in het kort

Aanbod

Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Makelaardij Zuidlaren


Stationsweg 30 9471 GR Zuidlaren
0504094924 Klik om te bellen