Makelaardij Wouters Slijkerman B.V.


Titanialaan 11 1702 AZ Heerhugowaard
0725717744 Klik om te bellen

Over Makelaardij Wouters Slijkerman B.V.

Van A tot Z

U bent op zoek naar een nieuwe woning of een ander bedrijfspand? U wilt uw huis verkopen? Wouters Slijkerman regelt het graag voor u, van A tot Z. U heeft nauwelijks ergens omkijken naar. Zoals onze slogan al zegt: wij maken het rond!

Prettig persoonlijk

De lijnen bij Wouters Slijkerman zijn kort. Uw adviseur verdiept zich in uw vraagstuk en is steeds uw vaste aanspreekpunt. U bent geen nummer, maar een relatie. Hij of zij is pas tevreden als ú tevreden bent.

Roots in de regio

Wouters Slijkerman is stevig geworteld in de regio. Het vastgoed in een straal van 20 kilometer rond Heerhugowaard kennen wij als geen ander. Wij houden de vinger aan de regionale vastgoedpols en kunnen u daardoor steeds optimaal begeleiden.

 Afspraak = afspraak

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het aan-/verkooptraject: deze handelingen verrichten wij voor u, dit is het prijskaartje. Aan die afspraak houden wij ons ook. Dus géén financiële verrassingen achteraf.

Altijd bereikbaar

De adviseurs van Wouters Slijkerman zijn steeds telefonisch bereikbaar. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en - als het nodig mocht zijn - in het weekend.

Foto's

Makelaardij Wouters Slijkerman B.V. in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

Makelaardij Wouters Slijkerman B.V.


Titanialaan 11 1702 AZ Heerhugowaard
0725717744 Klik om te bellen