Makelaardij Jan de Lange - Sneek


Westersingel 35 8601 EN Sneek
0515412345 Klik om te bellen

Over Makelaardij Jan de Lange - Sneek

EEN GOED GEVOEL BEGINT BIJ MAKELAARDIJ JAN DE LANGE.


Heeft u plannen om uw huis te verkopen of bent op zoek naar een nieuwe woning? Neem daarbij Makelaardij Jan de Lange in de arm, dan bent u verzekerd van een klantgerichte en persoonlijke begeleiding op maat. Nuchterheid, betrokkenheid, deskundigheid, integriteit en marktkennis zijn voor ons standaard. Aangevuld met uw specifieke wensen gaan wij samen met u aan de slag.

Wat doen we?

Hoe vaak in uw leven verkoopt u eigenlijk een huis? Dat het voor u dus een spannende zaak is kunnen we ons goed voorstellen. Daarom nemen we vooraf graag de tijd om u uitgebreid te informeren over wat we voor u kunnen doen. Ook tijdens het verkoopproces onderscheiden we ons in communicatie met opdrachtgevers.

Vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies.

In een vrijblijvend en gratis gesprek adviseren we u graag over de verkoopkansen in de huidige markt. Wij geven u in dit gesprek een te verwachten opbrengst en u krijgt een rieel vraagprijsadvies over uw woning. U ontvangt schriftelijk een verslag van dit gesprek, met offerte en een uitgebreid stappenplan over hoe Makelaardij Jan de Lange de verkoop van uw woning verzorgt.

De betrouwbaarheid van een NVM makelaar.

Makelaardij Jan de Lange is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. De NVM eist dat alle leden bijblijven op hun vakgebied. Hiervoor is voor iedere makelaar een verplicht educatietraject vastgesteld. Makelaardij Jan de Lange garandeert u dat u zaken doet met goed opgeleide en ervaren makelaars.

Graag maken wij kennis met u.

Telefoon 0515-412345.

Makelaardij Jan de Lange - Sneek in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Makelaardij Jan de Lange - Sneek


Westersingel 35 8601 EN Sneek
0515412345 Klik om te bellen