lid NVM Schep Makelaardij B.V.


Lopikerplein 2 2871 AN Schoonhoven
0182383038 Klik om te bellen

Over lid NVM Schep Makelaardij B.V.

Voor woningen van stad tot land, van nieuwbouw tot bedrijfspand, van buitenhuis tot boerderij. Voor huizenbezitters die vakkundig en voor de juiste prijs hun woning willen verkopen. Voor ondernemers met vragen over bedrijfsonroerend goed. Voor kopers die hun droom willen verwezenlijken…

Met trots presenteren we u onze diensten op het gebied van wonen, buitengoed (landelijk gelegen woningen), agrarische huisvesting, bedrijfsonroerend goed en nieuwbouw.

Schep…..
Werkt aan uw succes in wonen, exclusief landelijk onroerend goed, BOG en agrarisch onroerend goed. Schep NVM Makelaardij is een organisatie met brede dekking. Onze kantoren bevinden zich strategisch verspreid in Boijl, Schoonhoven en Zwolle. Tevreden klanten staan bij ons met stip op nummer één. Wij houden van een enthousiaste en pro-actieve aanpak..

Groene vingers
Schep is een makelaardij met 'groene vingers'. Sinds 1970 opereren wij met bewezen succes op de specialistische markt van het exclusief landelijk én agrarisch onroerend goed.

Blik op de toekomst
Wij willen ons blijven onderscheiden in de vastgoedmarkt. Onze ervaring in combinatie met vooruitstrevende werkwijzen, zoals sociaal netwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen, helpen ons hierbij. Integriteit en een discrete werkwijze vinden wij belangrijk.

Samen succes in wonen
Per mei 2012 hebben Schep Makelaardij, Van Herk Makelaardij en Schonberger Makelaardij een overeenkomst tot bedrijfsbrede samenwerking getekend. Dit houdt in dat er een gezamenlijke afstemming is op het gebied van organisatie en marktbenadering. En dat betekent onder meer dat wij het bedrijfsaanbod hebben samengevoegd. Zo profiteert u van een zeer volledig overzicht bedrijfsonroerend goed, binnen een veel groter bereik.

lid NVM Schep Makelaardij B.V. in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

lid NVM Schep Makelaardij B.V.


Lopikerplein 2 2871 AN Schoonhoven
0182383038 Klik om te bellen