Lamberink Woningmakelaars


Javastraat 10-18 9401 KZ Assen
0592338410 Klik om te bellen

Over Lamberink Woningmakelaars

MAKELAARDIJ IS MENSENWERK
De kwaliteit van de dienstverlening die Lamberink Garantiemakelaars u biedt, is in grote mate afhankelijk van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Wanneer u ons een opdracht geeft om de aan- of verkoop van uw woning te begeleiden, merkt u meteen dat u te maken hebt met een professioneel en klantgericht team. Bij Lamberink Garantiemakelaars staan namelijk U en Uw woonwensen centraal.

GARANTIEMAKELAAR
Naast ons lidmaatschap van de NVM zijn wij aangesloten bij de Garantiemakelaars, een landelijk netwerk van ruim 80 actieve NVM kantoren die, net als wij, een maximaal kwaliteitsniveau nastreven.

HUIS VERKOPEN?
Bij Lamberink Garantiemakelaars bent u aan het juiste adres! Wij bieden u een dienstverlening die verder gaat dan een standaardservice. Naast de onderscheidende werkwijze en het landelijke netwerk van de Garantiemakelaars, biedt ons Verkoop Zeker Plan een belangrijke meerwaarde bij de verkoop van uw woning. De juiste vraagprijs, een zorgvuldige presentatie, een actieve marktbenadering, vakkundige onderhandelingen en persoonlijke begeleiding door onze professionele makelaars leiden tot het beste verkoopresultaat. Onze aanpak heeft succes, want Lamberink Assen staat al enige jaren nummer 1 op de lijst van meest verkopende makelaarskantoren in Drenthe!

AANKOOPBEGELEIDING
Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar? Maar dan …. Wat is een reële prijs? Wat moet ik bieden? Wat zijn de gebreken? Neem Lamberink mee als uw eigen aankopend makelaar. Dan betaalt u niet te veel en koopt u geen “kat in de zak”! Wij zorgen voor een bouwtechnokeuring en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij.

VERENIGING EIGEN HUIS
Lamberink Garantiemakelaars is aangesteld als Aankoopmakelaar voor Vereniging Eigen Huis. Leden van Vereniging Eigen Huis bieden wij een aangepaste dienstverlening met speciale tarieven.

NIEUWBOUWPROJECTEN
Onze afdeling Nieuwbouwmakelaardij is vaak al in het prille begin betrokken bij nieuwe projecten. Informeer daarom ook naar de projecten die nog in voorbereiding zijn of bezoek ons Nieuwbouw Infocentrum aan de Transportweg in Assen. Ons aanbod staat ook op nieuwbouw-in-assen . nl.

UW DROOMHUIS OP UW EIGEN KAVEL?
Ga dan eens praten met Lamberink Kavel & Huis voor een bouwplan op maat. Keuze uit vele types en tal van vrije ontwerpen. Fraaie architectuur, van modern tot jaren ’30 stijl. Zie lamberinkkavelenhuis . nl.

HYPOTHEEKADVIES
Totale dienstverlening is ons motto. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een objectief hypotheekadvies. Onze adviseurs zijn deskundig en beschikken over de rentes en voorwaarden van alle belangrijke geldverstrekkers. Bel voor een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs in Assen (0592-338411), Groningen (050-3672025) of Hardenberg (0523-272272).

VERZEKERINGEN
Al uw verzekeringen goed geregeld bij Lancyr Lamberink. Wij zijn aangesloten bij Lancyr, een landelijk samenwerkingsverband van professionele assurantiekantoren. Door hun grote inkoopkracht bieden zij verzekeringen tegen zeer voordelige premies. Kijk op lamberink . lancyr . nl.

AFSPRAAK MAKEN?
Heeft u een woning op het oog, denkt u er aan uw eigen huis te verkopen of wilt u financieel advies? Neemt u gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u!

LAMBERINK MAKELAARS & ADVISEURS
Assen, Stationsstraat 24-26, tel. (0592) 33 84 10
Groningen, Westerkade 1, tel. (050) 367 20 20
Hardenberg, Lage Doelen 10, tel. (0523) 27 01 74
Leeuwarden, Drachtsterweg 3, tel. (058) 280 17 02
Zuidlaren, De Millystraat 4, tel. (050) 402 37 10

Foto's

Ons kantoor aan de Javastraat 10-18 in Assen

Lamberink Woningmakelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Bouwbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Lamberink Woningmakelaars


Javastraat 10-18 9401 KZ Assen
0592338410 Klik om te bellen