Laenen Makelaardij


Rentmeesterlaan 13 6002 EH Weert
0495450680 Klik om te bellen

Over Laenen Makelaardij

Bij Laenen Makelaardij staat de klant áltijd centraal. Ontzorgen zit in ons bloed. En dat al sinds 1996. Wij combineren een enorme schat aan ervaring met de drive om uw wens voorop te stellen. Elke dag weer.

Onze makelaars, Stephan Laenen en Roan Laenen, hebben hart voor de zaak en kennen de woningmarkt in de regio Weert als geen ander. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken graag met u mee. Daarin zijn wij altijd open én eerlijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Of het nu gaat om kopen, verkopen, taxeren van woningen of om vastgoedfotografie: Laenen Makelaardij staat altijd voor u klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend.

Wij zijn een klein team, maar groot in kennis én betrokkenheid. Het is onze missie als makelaar in Weert en omstreken om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat u nooit voor (onaangename) verrassingen komt te staan!

De verkoop van een huis is een belangrijke en vaak grote stap, op zowel emotioneel als op financieel en juridisch vlak. Logisch, want bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bepalen van de juiste verkoopprijs, de bouwkundige bijzonderheden en de prijsonderhandelingen? Dat is slechts maar een kleine greep uit het gehele verkoopproces. Het gaat veel verder dan dat. Daarom is het van groot belang dat u zich laat adviseren en begeleiden door een makelaar in Weert als deskundige.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Gedurende het verkoopproces zullen wij u dan ook uitgebreid informeren, adviseren en terzijde staan. Zo kunt u achteraf terugblikken op een fijne en zorgeloze verkoopperiode.

Bel ons voor een gratis waardepaling: 0495 450 680

Foto's

Laenen Makelaardij Weert

Laenen Makelaardij in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

VBO lid

Ja

Onze locatie

Laenen Makelaardij


Rentmeesterlaan 13 6002 EH Weert
0495450680 Klik om te bellen