Kraak & Donker Makelaardij og


K R Poststraat 17 8441 EL Heerenveen
0513627474 Klik om te bellen

Over Kraak & Donker Makelaardij og

Over Kraak & Donker Makelaardij

Kraak & Donker Makelaardij is een gerenomeerd- en allround makelaarskantoor in Heerenveen. Jan Jouke Kraak en Willem Donker zijn beide makelaar en eigenaar van dit kantoor aan de K.R. Poststraat 17. Klanten kiezen voor Kraak & Donker om onze klantgerichtheid, persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid, correcte afhandeling, juiste afspiegeling van zaken en goede collegiale verhoudingen.

Hierdoor staat Kraak & Donker al enkele jaren in de top 10 van de makelaarskantoren met het beste verkoop/aankoop resultaat in Friesland!

Beide makelaars zijn ingeschreven in het register van de stichting VastgoedCert en mogen om die reden de titel 'Register Makelaar-Taxateur' (RMT) voeren. De consument heeft in zo’n geval te maken met een makelaar en/of taxateur die door de stichting VastgoedCert positief is beoordeeld met betrekking tot vakbekwaamheid. Tevens zijn de heren beiden lid van de N.V.M., de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste en belangrijkste landelijke branche-organisatie voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Het werkterrein van Kraak & Donker beperkt zich niet alleen tot de plaats Heerenveen, maar ook het gebied van ca. 25 km daaromheen. Wij houden ons bezig met vrijwel alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken, zoals bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed, beheer, nieuwbouw en advisering met betrekking tot onteigening, woningfinancieringen (hypotheken) en assurantiën.

Voor het maken van afspraken voor bijvoorbeeld bezichtiging of taxatie kunt u terecht bij Fenny Hepkema en Mirjam Boomsma, zij vervullen de administratieve/secretariële taken binnen ons kantoor.

Kraak & Donker bevindt zich in het centrum van Heerenveen en is uitstekend bereikbaar (vanaf de snelweg A32 afslag Heerenveen-centrum, na ± 600 meter aan de rechterhand). Gratis parkeervoorzieningen zijn op eigen terrein aanwezig.

dé makelaars voor Heerenveen e.o.

Foto's

Jan Jouke Kraak & Willem Donker

Kraak & Donker Makelaardij og in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Certificeringen

Vastgoedcert gecertificeerd

NRVT

NVM Makelaar

NWWI

Funda

Team

Onze locatie

Kraak & Donker Makelaardij og


K R Poststraat 17 8441 EL Heerenveen
0513627474 Klik om te bellen