Kok & Heijkamp Makelaars


Kroonlaan 2 8071 WE Nunspeet
0341467000 Klik om te bellen

Over Kok & Heijkamp Makelaars

Kok & Heijkamp Makelaars is een veelzijdig en dynamisch makelaarskantoor, gevestigd in het centrum van Nunspeet en 't Harde. Een kantoor met vele specialismen op het gebied van onroerende zaken en financieringen. Door onze gedegen kennis en jarenlange werkervaring op de woningmarkt zijn wij hét aanspreekpunt als het gaat om wonen in Nunspeet, Elburg en omgeving. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek bij ons op kantoor.

Huis verkopen
Woont u in de gemeente Nunspeet, Elburg of Oldebroek en wilt u uw huis verkopen? Wij ondersteunen u om het hele proces succesvol te laten verlopen. Van de GRATIS waardebepaling, via fotografie en publicatie op het internet en in ons magazine Woon tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met uw verkoopmakelaar. 

Huis aankopen
Wilt u een huis kopen in of rond Nunspeet, ’t Harde, Elburg, Elspeet, Doornspijk, Oldebroek, Hulshorst of Vierhouten? Die complexe en soms stressvolle onderneming wordt een stuk makkelijker en leuker met een sympathieke en vakkundige makelaar aan uw zijde. Wij helpen u graag uw ideale woning zoeken en kopen. Neem contact op met uw aankoopmakelaar.

Taxatie
Een taxatie is veel officiëler dan de waardebepaling. Een officiële taxatie kan nodig zijn als u een lening wilt afsluiten. De taxatie wordt dan vastgelegd in een rapport, zodat de bank precies weet wat uw woning waard is. De taxatiewaarde hoeft overigens niet overeen te komen met de marktwaarde. Bij een taxatie gaat het meer om de intrinsieke waarde van het pand, de technische toestand en de ligging. De makelaars van Kok & Heijkamp Makelaars zijn gecertificeerde taxateurs. Wij kunnen dus zonder problemen een officiële taxatie voor u maken. De kosten van een taxatie van uw woning hangen af van de complexiteit van het taxatiewerk. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte.

Review
"We verkochten in het voorjaar ons huis via Kok & Heijkamp Makelaars. De ouders van Janita hebben hun woning eveneens via hen verkocht en ook van andere hoorden we goede verhalen. Daarbij is Kok & Heijkamp erg actief op social media, dat wekte onze interesse", aldus Tom en Janita. 

De begeleiding door Kok & Heijkamp Makelaars is als positief ervaren. "Er is door de makelaar op allerlei fronten meegedacht en de communicatie was snel en duidelijk. Nico verbleef soms bijna meer in ons huis dan wijzelf, zoveel bezichigingen stonden er gepland. Dit resulteerde in een snelle en goede verkoop. Daardoor konden wij op zoek gaan naar een woning in Nunspeet die we eveneens via Kok & Heijkamp Makelaars hebben gevonden."

Foto's

Kok & Heijkamp Makelaars

Kok & Heijkamp Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Koopwoningen

Diensten

Taxaties

VastgoedPro lid

Ja

Onze locatie

Kok & Heijkamp Makelaars


Kroonlaan 2 8071 WE Nunspeet
0341467000 Klik om te bellen