KOELIE VASTGOED FULL-SERVICEmakelaar


Appelboomhof 26 1326 EC Almere
06 54971109 Klik om te bellen

Alleen aan- en verkopen
Kleinschalig dus erg persoonlijk
Maximaal resultaat op een plezierige manier

Over KOELIE VASTGOED FULL-SERVICEmakelaar

De verkoop of aankoop van een woning zijn bijzondere gebeurtenissen. Dat vertrouwt u niet zo maar aan iemand toe. Het is een kwestie van persoonlijke wensen. Bij KOELIE VASTGOED zijn wij dan ook van mening dat een makelaar zich meer moet richten op de wensen van de klant. Wij hebben niet voor niets ons bedrijf KOELIE VASTGOED genoemd. In de Gordel van Smaragd is een koelie een bediende, iemand die dienstbaar is aan zijn opdrachtgever. Onze kennis en diensten staan volledig ten dienste aan onze klanten. Uw belang staat altijd voorop. Wij willen samen met u en voor u, binnen de gewenste termijn het maximale resultaat behalen.

Wij streven naar korte en directe communicatielijnen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is het feit dat wij 7 dagen per week (dus ook op zaterdag en zondag) van 09.00 tot 22.00 uur beschikbaar zijn. Mede hierdoor ontstaat optimaal en persoonlijk contact waarbij het belang van onze klanten te allen tijde voorop staat.

De enige manier waarop een woning verkocht kan worden is door middel van een bezichtiging. Een huis heeft direct te maken met emotie, je moet je er goed voelen. Bezichtigingen op zaterdag zijn bij ons vanzelfsprekend.

Wij werken volgens deze filosofie al sinds 1996 en hebben in deze periode reeds zeer veel mensen kunnen helpen met de verkoop of aankoop van hun woning. Wij bezitten een jarenlange ervaring binnen de vastgoedmarkt van Almere en staan garant voor een optimaal resultaat.

KOELIE VASTGOED staat voor een prettige en succesvolle samenwerking en gelukkig kunnen zeer veel mensen in Almere en omgeving dit bevestigen.

Bij KOELIE VASTGOED:

Draait het om kwaliteit, resultaat en plezierig zaken doen.
Zijn we dienstverlenend en prestatiegericht.
Schakelen we graag een tandje hoger.
Staat uw belang te allen tijde voorop.
Zijn we 7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Graag leggen wij dit nader uit in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Bel nu met: 036 -540 57 70 (7 dagen per week van 9.00 tot 22.00 uur)

Foto's

KOELIE VASTGOED FULL-SERVICEmakelaar in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Verkoopbegeleiding

Onze locatie

KOELIE VASTGOED FULL-SERVICEmakelaar


Appelboomhof 26 1326 EC Almere
06 54971109 Klik om te bellen