Kocken Makelaardij og


Plantsoengracht 1 1441 DE Purmerend
0299428888 Klik om te bellen

Over Kocken Makelaardij og

Kocken Makelaars, makelaars die transacties omzetten in relaties!

 

 PROFIEL
Welkom thuis!­ Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt in de regio ­­Purmerend­­ en ­Amsterdam, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek. U als opdrachtgever bepaalt uiteindelijk het perspectief van waaruit wij u adviseren.­Wij maken ons sterk voor uw onroerend goed en zijn graag actief voor u bezig. ­Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.

 

PERSOONLIJK
Vanzelfsprekend geven wij u up-to-date informatie en advies bij al uw vragen aangaande de facetten van ­onroerend goed. Bemiddelen betekent bij ons persoonlijk adviseren. Dit begint met goed naar de behoeften en wensen van de klant te luisteren en daarvoor nemen wij graag de tijd. Nadat wij ons hebben ingeleefd in de wensen, plannen en mogelijkheden van onze klant, voegen wij onze expertise aan de bevindingen toe in een op maat gemaakt marketingplan.­ 

 

RUIM 85 JAAR KENNIS & ERVARING
Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full-service makelaarskantoor. In 1932 opgericht is de zaak opgericht door Walther Kocken (1898) en in 1946 kwam zoon Wim (1925) in de zaak. Purmerend werd een overloopgemeente van Amsterdam en er werden veel huizen gekocht, ook in de omringende gemeenten. Daar had Wim profijt van. Naast makelaar werd hij projectontwikkelaar en hij deed zaken vanuit zijn huis in de Zuidoostbeemster. De zaken breidden zich verder uit. Hij bouwde een goede naam op en Makelaarskantoor Kocken werd een begrip in Purmerend en in Noord-Holland. De klantenkring nam toe en om centraler te zitten verhuisde hij in 1975 het kantoor naar Plantsoengracht 1, waar het kantoor nu nog steeds is gevestigd. Zoon Walther (1955) gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Van 1977 tot 1980 werkte hij op een groot assurantiekantoor in Amsterdam. Toen Wim in 1980 aan hem vroeg of hij bij hem kwam werken, wilde hij dat wel als de afdeling assurantiën geautomatiseerd kon worden want er waren andere tijden aangebroken. Wim ging akkoord en in datzelfde jaar werd een volledige automatisering opgezet. De onderneming was daarmee de markt ver vooruit. Wim trok zich in 1990 uit de zaak terug en Walther nam het roer over. De derde generatie trad aan. Wel volgde Wim aan de zijlijn de ontwikkelingen van het bedrijf. Tot 2000 bleef Walther actief in de assurantiën; hij verkocht die portefeuille aan Nationale Nederlanden. Hij is nu uitsluitend makelaar. Wim jr. (1985) wilde ook makelaar worden. Net als zijn vader Walther en opa ging Wim jr. na zijn opleiding elders ervaring opdoen. Eerst stage van één jaar bij Van der Borden Makelaardij in Alkmaar en vervolgens werkte hij zes en een half jaar bij Heule Makelaars in Amsterdam, waar hij veel ervaring opdeed. In die periode oriënteerde hij zich op de woningmarkt in Amsterdam. In november 2011 belde hij zijn vader dat hij graag in het familiebedrijf wilde werken. De vierde generatie trad aan in januari 2012. Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij nu ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al meer dan 85 jaar bestaan is het bewijs van continuïteit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

 

 FULLSERVICE MAKELAAR
Kocken Makelaars houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de ­­aankoop en verkoop ­­­en de­­ aanhuur en verhuur­ van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over ­­­­projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingen.­ ­Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de­ verkoop en aankoop­­ van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden. Daar wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, zijn wij u - in overleg - graag ook van dienst tijdens de avonduren en op zaterdagen voor zowel bezichtigingen als bij u thuis voor een persoonlijk gesprek.

Wie meer wil weten over de actieve en onderscheidende dienstverlening van Kocken Makelaars, is van harte welkom op de Plantsoengracht 1 in Purmerend.­ Oordeelt u zelf en kom eens langs, wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.


Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en maken daarnaast deel uit van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA).


Bij Kocken Makelaars zeggen we:­­­ wij zetten geen woningen te koop, wij verkopen ze!

 

Lid van:­ ­ ­ ­ ­ ­NVM, MVA, NWWI, TaxateursUnie en VastgoedCert

Diensten:­ ­ ­ ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Beleggingen en Aan- en Verhuur

Aanbod: ­ ­ ­ ­­Woningen, Appartementen, Bedrijfspanden, Landelijke vastgoed en Beleggingen

Specialisme: ­Verkoop, Aankoop, Taxaties, Verhuur en Beleggingen

 

Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek, dan ervaart u meteen het verschil in onze werkwijze en persoonlijke dienstverlening. Een afspraak is zo gemaakt!


Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar via onze website­­ www.kocken.nl (contactformulier) ­of per mail: info@kocken.nl. ­U kunt ons ook dagelijks bellen tussen 08.00 uur en 20.00 uur op 0299 - 42 88 88­


OPENINGSTIJDEN KANTOOR

Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag kan op afspraak.
Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

Foto's

Kocken Makelaardij og in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Buitenlands onroerend goed
Grond
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Kocken Makelaardij og


Plantsoengracht 1 1441 DE Purmerend
0299428888 Klik om te bellen