Karaktervol Wonen Makelaar Assen


Zeeltstraat 7 9408 GG Assen
0651478323 Klik om te bellen

Over Karaktervol Wonen Makelaar Assen

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een ‘karaktervol’ huis of woonboerderij verkopen vraagt toch echt om meer.


Een woonboerderij of ouder/karaktervol huis verkopen is geen kunstje. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. Karaktervol Wonen heeft al die kwaliteiten in huis. We kennen de Drentse huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Op basis van een vernieuwende verkoopmethode en een zeer compleet verkooppakket benutten we de kansen die er zijn.

Enthousiast, pro-actief en professioneel. Een full-service makelaardij, dus alle zaken worden u uit handen genomen. Echt alles; vanaf de waardebepaling tot aan het transport van uw huis.

Woonboerderij of een landelijk gelegen huis verkopen?
Waar kan je mooier landelijk wonen dan in Drenthe? Binnen de makelaardij is dit echter wel een specialisme want bij het aan-/ en verkopen van landelijk gelegen huizen zijn er veel zaken waar je scherp op moet zijn. Denk dan aan de staat van rietgedekte daken, de met asbesthoudende dakplaten gedekte stallen en schuren, natuurwetgeving enzovoorts.

Met onze Landelijk Wonen Makelaar Drenthe afdeling helpen we u. Wij zoeken dit soort zaken bij de verkoop natuurlijk allemaal voor u uit. Als voormalig Buitenstate makelaar hebben we de nodige ervaring opgedaan in het buitengebied van Drenthe. Wij kijken daarom dan ook niet op van grote woonboerderijen met wat bijgebouwen en een paar hectare weiland erbij.

Heeft u plannen om uw huis woonboerderij te verkopen; klop gerust bij ons aan.

Verkoop van villa’s en karaktervolle huizen
Het verkopen van (oudere) huizen kan soms lastig zijn. De onderhoudssituatie is per woning namelijk erg verschillend. In vroeger tijden werd er met andere materialen gebouwd dan tegenwoordig. Bij (ver)koop van een woning op leeftijd is het daarom van belang dat je de staat van onderhoud goed in beeld hebt. Wij komen graag langs om onze werkwijze voor de verkoop te presenteren. In een advies op maat laten we aan u en uw potentiële kopers zien dat het wonen in bijvoorbeeld een jaren 30 huis of woonboerderij hartstikke leuk is.

Dit doen we als volgt; we informeren uw potentiële kopers over de mogelijkheden van onder andere subsidies en voordelige hypotheken. Als het een wat ouder huis betreft kijken we ook naar mogelijke energieverbeteringen.

Monumenten verkopen
Kopers begeven zich vaak op onbekend terrein wanneer een woonhuis/villa een monumentale status heeft. Velen zullen dit zien als een beperking, maar hier liggen in onze ogen juist de kansen! Op basis van een monumentale status kunnen er namelijk Rijks-, provinciale- of gemeentelijke regelingen beschikbaar zijn. Door het in kaart brengen van regelingen en subsidies kunnen we sneller tot verkoop komen.

Neem gerust contact op!

Foto's

Onze homepage foto

Karaktervol Wonen Makelaar Assen in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

VBO lid

Ja

Artikelen

Aankoopmakelaar nodig?

Waarom wel een aankoopmakelaar? Steeds meer mensen maken gebruik van een aankoopmakelaar. Wellicht denkt u waarom? De verkoper heeft toch al een makelaar ingeschakeld? Juist, maar die makelaar werkt alleen!...

Onze locatie

Karaktervol Wonen Makelaar Assen


Zeeltstraat 7 9408 GG Assen
0651478323 Klik om te bellen