Janson Makelaardij B.V.


Prins Hendrikplein 3-B 2518 JA Den Haag
070 346 9372 Klik om te bellen

Over Janson Makelaardij B.V.

Eén van onze klanten noemt ons een ‘prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat’. Een ander zegt dat we ‘doortastend en kordaat makelaarsadvies van financiën tot en met koopbegeleiding’ bieden. In de beoordelingen krijgen we van onze klanten gemiddeld een ruime ‘9’ voor service. Daar zijn we reuze trots op, want dat is precies waarvoor we iedere dag weer net dat stapje extra zetten: onze klanten naar volle tevredenheid verder helpen.


Complete dienstverlening
Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woningen, om verzekeringen, hypotheken of taxaties: uw belang staat bij ons altijd voorop! We denken graag met u mee en verdiepen ons in uw specifieke situatie. Op basis daarvan geven we gedegen, eerlijk advies en voeren dat dan ook graag tot in de puntjes voor u uit. Tot het door u gewenste resultaat volledig gerealiseerd is.


Historie
Ons kantoor is in 1986 opgericht, destijds al als makelaars- én assurantiekantoor. Al die jaren zijn we erin geslaagd om ervaring aan een frisse kijk op dingen te koppelen. De meeste medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen onze klanten door en door. Dat past bij onze filosofie om goede mensen aan ons te binden, kennis in huis te houden en uit te bouwen én klanten te bedienen via vertrouwde gezichten en stemmen. Met deze ingrediënten proberen we een langdurige relatie op te bouwen. Met succes, want diverse klanten uit de beginperiode maken nog geregeld gebruik van onze diensten.

Compleet verzorgd

Janson Makelaardij B.V. in het kort

Aanbod

Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Janson Makelaardij B.V.


Prins Hendrikplein 3-B 2518 JA Den Haag
070 346 9372 Klik om te bellen