Jacobi makelaars


Hoogstraat 58 3417 HD Montfoort
0348 469 171 Klik om te bellen

Over Jacobi makelaars

Een huis verkopen of aankopen is voor velen geen dagelijkse kost. Een spannende gebeurtenis waar veel emotie bij komt kijken. Elke situatie en woning is anders. Dit weten wij bij Jacobi Makelaars. Om je zo goed mogelijk te begeleiden en ontzorgen luisteren wij vooraf naar de wensen om daarna een plan van aanpak te maken dat bij je past en aanspreekt. Van ons kun je verwachten dat je belang altijd voorop staat en je als klant centraal staat in het proces.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Montfoort en aangesloten bij de NVM waar meer dan 100 makelaarskantoren bij zijn aangesloten. Met die reden hebben wij een groot netwerk en vele onderscheidende diensten die wij aanbieden.

Enthousiast, persoonlijk betrokken, actief en altijd bereikbaar hebben klanten ons beoordeeld. We zijn dan ook trots op een gemiddelde hoge beoordeling. Door onze kennis en ervaring in plaatsen zoals Montfoort, Harmelen, Oudewater, Linschoten, Woerden, Utrecht, Reeuwijk, Lopik, Maarssen, IJsselstein, Vleuten, De Meern, Benschop en Polsbroek kunnen wij u goed helpen met alle vraagstukken omtrent verkopen en aankopen van woningen. Ook taxeren wij in een groot gedeelte van dit gebied.

Wij maken graag kennis! De koffie staat klaar op ons kantoor aan Hoogstraat 58 te Montfoort. Loop gerust eens binnen. Wij komen ook graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

- woningen (verkoop, aankoop, verhuur, nieuwbouwprojecten, taxatie)

- agrarisch en landelijk onroerend goed (boerderijen, pacht, verkaveling, taxatie)

- bedrijfsmatig vastgoed (bedrijfshallen, kantoren, winkels, taxatie)


Jacobi makelaars in het kort

Aanbod

Agrarisch onroerend goed
Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Jacobi makelaars


Hoogstraat 58 3417 HD Montfoort
0348 469 171 Klik om te bellen