Homevision Makelaardij & Taxaties


Maalbroek 106/B 6042 KN Roermond
0475 327 440 Klik om te bellen

Over Homevision Makelaardij & Taxaties

Makelaardij
Een huis aan- of verkopen doet u niet elke dag. Logisch dat u bij de keuze van een makelaar niet over een nacht ijs gaat. Dat hoeft ook niet.
Homevision is meer dan een standaard makelaar. Homevision dat zijn wij en wij gaan voor blije en tevreden klanten. Dat is wat voor ons telt. We zijn actief in het werkgebied Roermond, Weert en Venlo.Verkoopmakelaar


U stelt hoge eisen aan uw makelaar. Terecht. U wilt het verkoopproces van uw woning immers efficiënt, succesvol en vooral conform uw persoonlijke wensen afronden. En dat kan. Homevision gaat voor u actief op zoek naar een strategische antwoord op uw verkoopvraag. Verricht gedegen vooronderzoek vooraleer een eerlijke prijs te bepalen. Maakt gebruik van een breed scala, moderne presentatiemiddelen waarmee uw woning voortdurend onder de aandacht wordt gebracht. Homevision houdt gedurende het complete verkoopproces een vinger aan de pols en informeert u regelmatig over de stand van zaken. Ook tijdens en na de succesvolle afronding staat Homevision altijd voor u klaar.


Aankoopmakelaar
Wij staan u overigens niet alleen ter zijde bij de verkoop van uw woning, maar zijn tevens actief als aankopend makelaar. U wilt immers geen kat in de zak kopen. Wij adviseren, onderhandelen, realiseren een goede prijs en zorgen voor de volledige afwikkeling. Indien nodig regelen wij een bouwkundig onderzoek in verband met eventuele gebreken zoals lekkages et cetera.Uw woning (tijdelijk) verhuren? Bij Homevision zit u goed!


Ook indien u overweegt uw woning tijdelijk te verhuren, omdat bijvoorbeeld de woningverkoop niet schort, of omdat u graag uw woning langdurig wil verhuren, bent u bij Homevision aan het juiste adres. U bent verzekerd van goed advies en een correcte afwikkeling. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op voor onze visie op verhuren!Waarom een NVM makelaar?
De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Dat uw NVM makelaar lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen:
Een NVM-woningmakelaar:

  • is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil.
  • behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.
  • is betrouwbaar; hij moet zich gedragen volgens de NVM-Erecode. Hij mag dan ook niet optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • kent de woningmarkt op zijn duimpje. Via een computersysteem heeft hij inzicht in alle aangeboden woningen in de omgeving, ook bij zijn collega’s.
  • is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.
  • kan adviseren over alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • luistert naar uw wensen, geeft deskundig advies en probeert een oplossing op maat aan te dragen.
  • Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.
  • De medewerkers op het NVM-makelaarskantoor verstaan eveneens hun vak.