Het Geldersch Huys Makelaars


Achterstraat 21 3882 AE Putten
0341354635 Klik om te bellen

Over Het Geldersch Huys Makelaars

Vol passie, enthousiast en bevlogen. Zo worden wij door onze verkopers omschreven. Het Geldersch Huys Makelaars is vooral gedreven in het behartigen van jouw belangen tijdens een verkoopproces. 

Verkoopbegeleiding: 
Wij verkopen de woningen van onze opdrachtgevers uit Putten, Nijkerk, Voorthuizen, Ermelo, Garderen en de buurtschappen door om heen. Bent u woonachtig in de omgeving en bent u op zoek naar een actieve, enthousiaste en bevlogen makelaar die buiten de kaders denkt voor uw belangen? Nodig ons dan uit bij u thuis.

Aankoopbegeleiding:
Een huis kopen doe je nu eenmaal niet iedere dag. Maar wij wel! Wij helpen je graag met het aankopen van jouw droomwoning. Terwijl wij ons focussen op jouw zoektocht en alle juridische zaken, kun jij je concentreren op de leuke dingen van het aankoopproces. Door ons actieve netwerk in de woningmarkt ben jij vaak als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod (en heb je tenminste wel tijd voor dat rondje door de straat). Ons kantoor is als aankoopmakelaar actief in Putten, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk en zelfs nog de omgeving daar buiten. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij nodigen je van harte uit om eens bij ons aan te schuiven voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek over jouw woonwensen. 

Kennis maken met ons kantoor? 
Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw wooncarriére? Wij komen graag vrijblijvend en geheel kosteloos bij je langs! Neem contact op met ons kantoor via 0341-354635 of info@hghmakelaars.nl. 

Foto's

Het Geldersch Huys Makelaars team

Het Geldersch Huys Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding

Onze locatie

Het Geldersch Huys Makelaars


Achterstraat 21 3882 AE Putten
0341354635 Klik om te bellen