Hestia Makelaars & Taxateurs


St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen
0243604555 Klik om te bellen

Over Hestia Makelaars & Taxateurs

Hestia makelaars en taxateurs is al sinds 1930 een begrip in Nijmegen en omstreken. Al decennia lang richten wij ons op woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw en vastgoedmanagement. Mede door onze brede marktkennis en ervaring is Hestia al jarenlang één van de grootste makelaars en taxateurs in Nijmegen en omstreken. En daar zijn wij trots op.

Een brede ervaring kleurt ons verleden, een enthousiast team verzekert onze toekomst. Wij bespreken elk huis of bedrijfspand met ons team dat bestaat uit een zestal ervaren en deskundige adviseurs, om er zeker van te zijn dat alle beschikbare kennis wordt aangesproken. Zo weet u zeker dat ons hele team achter u staat tijdens de taxatie, huur of verhuur, verkoop of aankoop van uw huis of bedrijfspand.

Wilt u meer informatie over onze diensten zoals aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding of de taxatie van uw huis of bedrijfspand? Of wilt u graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tijdens kantooruren wordt u altijd te woord worden gestaan door één van onze medewerkers.

Hestia Makelaars & Taxateurs in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Onze locatie

Hestia Makelaars & Taxateurs


St. Annastraat 2 6524 GA Nijmegen
0243604555 Klik om te bellen