Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars


Wiardaplantage 2 8939 AA Leeuwarden
0653333480 Klik om te bellen

Over Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars
In 1898 startte Doekele Wygers Hellema het eerste makelaarskantoor in Leeuwarden. En nog steeds bedienen we onze klanten met veel enthousiasme vanuit ons kleinschalige kantoor in Leeuwarden-Zuiderburen. Goed bereikbaar en parkeren op eigen terrein.

Bent u van plan uw woning te verkopen of heeft u een nieuwe woning op het oog? Wij begeleiden u graag in het hele aan- of verkooptraject.

Wij, te weten; Meindert, Rutger, en Jeina, staan voor u klaar en zetten net even dat stapje meer. Want persoonlijke aandacht en een goede relatie met onze klanten: dat is volgens ons de basis voor succes. Bij ons zit u goed als u op zoek bent naar kwaliteit, transparante communicatie en een eerlijk tarief.

Wij hebben ook een verhuisbus die door onze opdrachtgevers gebruikt kan worden! Maak nu gratis gebruik van onze bus tijdens het verhuizen, zodat u dit niet meer hoeft te huren! Exclusief te gebruiken door onze klanten.

Ruime bereikbaarheid
Wij zijn een laagdrempelig makelaarskantoor en houden van korte lijnen en flexibiliteit. Dat betekent dat we afspraken ook buiten kantoortijden of op zaterdag kunnen plannen.

‘Het ijzer smeden als het heet is’, daar geloven we in. We vinden het daarom belangrijk – bijvoorbeeld tijdens onderhandelingsprocessen – snel met u te kunnen schakelen. Ook begrijpen wij het als geen ander als u ineens een vraag heeft waarop u snel een antwoord wilt. Daarom zijn wij ’s avonds en in het weekend ook mobiel te bereiken en kunt u ons altijd berichten via e-mail of WhatsApp.

Foto's

Logo

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw
Recreatiewoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties
Verkoopbegeleiding

NVM lid

Ja

Artikelen

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars In 1898 startte Doekele Wygers Hellema het eerste makelaarskantoor van het geslacht Hellema in Leeuwarden. Inmiddels zijn we vier generaties verder en bedienen we...

Onze locatie

Logo Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars


Wiardaplantage 2 8939 AA Leeuwarden
0653333480 Klik om te bellen