Hans Janssen Makelaars


Van Heemstraweg 71 6642 AB Beuningen
024 324 4244 Klik om te bellen

De grootste fullservice makelaar in de regio
Altijd een makelaar die bij jou past
De partner in jouw woonreis

Over Hans Janssen Makelaars

Hans Janssen Makelaars is al bijna 50 jaar thuis in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Samen met Hans Janssen Zakelijk, LIV Wooncoach en LIV Hypotheken & Verzekeringen vormen wij de Hans Janssen Groep. Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste fullservice makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij!

Realiseer meer met Hans Janssen!
Bij Hans Janssen word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Om de aan- en verkoop van jouw huis van begin tot eind te begeleiden hebben wij met LIV Wooncoach en LIV Hypotheken & Verzekeringen al onze kennis en kunde ‘onder één dak’ gebundeld. Deze intensieve samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en maximaal resultaat te behalen.

Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio!
Hans Janssen Makelaars en LIV Wooncoach zijn samen dé nieuwbouwspecialisten met het grootste nieuwbouwaanbod van de regio. Wij helpen je graag op weg bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis, begeleiden je stap voor stap in het nieuwbouwproces, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Op onze website: www.hansjanssen.nl/nieuwbouw blijf je op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.

Altijd vertrouwd dichtbij!
Met onze drie kantoren in Nijmegen, Beuningen en Wijchen zijn we sterk lokaal verankerd. Daardoor kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander en hebben we een rijk netwerk. Met deze kennis en ervaring zijn wij dé specialist voor een succesvolle verkoop van jouw huis. Op zoek naar een (nieuwe) woning? Met fijn contact, eerlijke communicatie en deskundig advies zijn wij de route naar jouw perfecte aankoop!

Wij zijn er om jou te helpen!
Wij geloven dat een huis niet gaat over stenen, maar over woonplezier, toekomstplannen en herinneringen. Wij begrijpen dat het kopen en verkopen van je huis een belangrijke en spannende gebeurtenis is waarbij heel veel komt kijken. Met Hans Janssen Makelaars sta je er niet alleen voor: wij helpen jou op een zorgeloze en prettige manier naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

Wij helpen jou je droomplek vinden

Foto's

Onze makelaar Mark van Welie

Hans Janssen Makelaars in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Beleggingspanden
Huurwoningen
Koopwoningen
Nieuwbouw

Diensten

Aankoopbegeleiding
Beheer van panden
Bouwbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verkoopbegeleiding
Verzekeringen

NVM lid

Ja

Onze locatie

Hans Janssen Makelaars


Van Heemstraweg 71 6642 AB Beuningen
024 324 4244 Klik om te bellen