Greveling Makelaardij & Taxaties CV


Dorpsdijk 56 3161 KG Rhoon
0105015001 Klik om te bellen

Over Greveling Makelaardij & Taxaties CV

Aangenaam kennis te maken.
Greveling Makelaardij & Taxaties is sinds maart 2010 actief aan de slag in de makelaardij. Onze naam doet vele Albrandswaarders nog denken aan het verleden. Vakkennis en gekwalificeerde werknemers, maar ook een frisse blik en creatieve oplossingen dragen bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons magazine dat huis-aan-huis wordt verspreid in de Albrandswaard en Barendrecht is hier een voorbeeld van.

Wij groeien, ook nu!
In de tussentijd heeft het kantoor mogen doorgroeien naar een modern en licht pand op een uitstekende zichtlocatie en toch op steenworp afstand van de oude locatie. Daarnaast heeft Greveling Makelaardij & Taxaties versterking gekregen van twee nieuwe medewerkers en een tweede vestiging mogen starten in Barendrecht. Dit betekent dat het makelaarskantoor zich kan richten op een groter gebied, waaronder Barendrecht, Carnisselande en Heerjansdam.

Aan de slag.
Bij het aan- of verkopen van onroerend goed staan grote belangen op het spel. Emotionele belangen maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant. Een makelaar die zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen.

De vastgoedmarkt vraagt om een kennisgerichte en creatieve aanpak. De dynamiek in de makelaardij zorgt ervoor dat er plotseling belangrijke veranderingen kunnen plaatsvinden. Met Greveling Makelaardij & Taxaties maakt u een juiste keuze, wij zijn duidelijk in onze afspraken, geven nuchter advies en komen onze beloftes na.

Misschien overweegt u op termijn te verhuizen. Wellicht woont u nu prima naar uw zin. Hoe het ook zij, de huizenmarkt is een zeer dynamische wereld, waarin plotseling belangrijke dingen kunnen gebeuren. Als specialist houden wij deze bewegingen in de woningmarkt goed bij. Wilt u informatie over aan- en verkoop van uw woning? Neemt u dan contact met ons op, wij leggen u graag uit wat er speelt in de markt.

Foto's

Greveling Makelaardij & Taxaties

Greveling Makelaardij & Taxaties CV in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Diensten

Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

Greveling Makelaardij & Taxaties CV


Dorpsdijk 56 3161 KG Rhoon
0105015001 Klik om te bellen