Frans Makelaardij


Geert Grootestraat 44 7411 GS Deventer
0570672597 Klik om te bellen

Over Frans Makelaardij

Zoekt u een makelaar om u te helpen bij het kopen of verkopen van een woning in Deventer en omstreken? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij van Frans Makelaardij helpen u graag.

Waarschijnlijk koopt of verkoopt u maar enkele malen in uw leven een woning. Het is heel verstandig om bij zo'n belangrijke gebeurtenis een specialist in te schakelen. Voor ons is het kopen en verkopen van onroerend goed dagelijks werk en wij beschikken over ­de benodigde­ kennis van de onroerendgoedmarkt om u van dienst te zijn.

Bel of mail ons voor een afspraak en wij­ zorgen ervoor dat u uw­ woonwensen kunt realiseren.

Algemene informatie Deventer:

Deze levendige en gastvrije Hanzestad is één van de oudste steden van Nederland en is ontstaan in de Middeleeuwen; de tijd dat veel kooplieden uit heel Europa naar deze stad kwamen om deel te nemen aan de verschillende jaarmarkten.

Kenmerkend aan Deventer zijn de oude koopmanshuizen met de bekende Hanzegevels, de bijzondere monumentale gebouwen zoals de Waag en de Lebuïnuskerk en de rivier de IJssel.

De stad Deventer heeft naast een schitterende historische binnenstad ook een prachtige landelijke omgeving en biedt talrijke mogelijkheden voor recreatie, sport, cultuur en bedrijvigheid. Deventer biedt een scala aan voorzieningen zoals De Schouwburg, Het Filmhuis, De Boreel, De Scheg en uitstekende restaurants en prachtige winkels.

In Deventer en omliggende dorpen zijn er volop mogelijkheden voor verschillende vormen van wonen. In de binnenstad van Deventer bevinden zich veel oude monumentale gebouwen, met hierin prachtige woningen of appartementen en rondom de binnenstad is een gevarieerd aanbod van interessante ééngezinswoningen zowel voor de starters als voor de doorstromers op de woningmarkt. Ook voor nieuwbouw bent u in Deventer en omgeving aan het juiste adres. De nieuwbouwwijk de Vijfhoek is volop in ontwikkeling maar ook in de nabij gelegen dorpen worden enkele nieuwbouwprojecten gerealiseerd.

De stad is goed bereikbaar via de autosnelweg de A1 en de treinstations in het centrum van Deventer en in de wijk Colmschate.

Kortom Deventer is een levendige en boeiende stad met vele mogelijkheden!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de gemeente Deventer: www.deventer.nl

Foto's

Ons kantoor

Frans Makelaardij in het kort

Aanbod

Koopwoningen

Diensten

Aankoopbegeleiding
Taxaties

NVM lid

Ja

Onze locatie

Frans Makelaardij


Geert Grootestraat 44 7411 GS Deventer
0570672597 Klik om te bellen