Eigen Huis Makelaar Haarlem


Zijlstraat 5 2011 TJ Haarlem
023 5409727 Klik om te bellen

Over Eigen Huis Makelaar Haarlem

Ver)kopen van Uw woning is een kwestie van gevoel, net zoals het vinden van de makelaar die bij u past.

Als u op zoek bent naar een flexibele, betrokken en integer makelaarskantoor, die service en kwaliteit ook hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij Eigen Huis Makelaar Haarlem aan het juiste adres.

Dat kwaliteit en service niet duur hoeven te zijn bewijst het concept van Eigen Huis Makelaar. U bepaalt namelijk helemaal zelf welke diensten u wilt afnemen, de Eigen Huis Makelaar biedt u zowel deeldiensten aan als ook full-service dienstverlening.

Uw woning wordt op alle belangrijke zoekmachines en/of woning websites weergegeven zoals Funda.nl, Jaap.nl, Dimo.nl, Huislijn.nl, Netmakelaar.nl, Huismakelaars.nl, hethuisinhaarlem.nl, 247wonen.nl, miljoenhuizen.nl en natuurlijk onze eigen website Eigenhuismakelaar.nl.

Verder wordt uw woning in de etalage van ons kantoor in het centrum van Haarlem aan de honderden passanten getoond. Hierdoor hebben wij een extra verkooptool in handen hebben.

Onderhandelen over huizen is een vak dat u het beste aan een ervaren en objectieve huizen(ver)koper kunt overlaten. Eigen Huis Makelaar Haarlem kent alle (ver)koopargumenten en helpt u met alle juridische of technische problemen en handelt al die lastige papierwinkel voor u af, bespaart u veel tijd, snipperdagen, ergernis, slapeloze nachten en financiële risico's.

Ook ten aanzien van financiële adviezen en hypotheken kunnen wij u adviseren. Wij verzorgen dat collegiaal met een gespecialiseerd adviseur op een gelijkwaardig persoonlijk en professioneel niveau.

Om uw persoonlijke aandacht ook te kunnen garanderen en om onze tarieven laag te houden hebben wij bewust ons kantoor klein gehouden, terwijl wij als onderdeel van de landelijk opererende Eigen Huis Makelaars organisatie groots kunnen opereren.

Zo zijn wij bijvoorbeeld ook ‘s avonds en in de weekenden u van dienst.

Wij komen bij U of U bij ons langs, op tijden dat U tijd heeft en wij nemen de tijd voor U.

U kunt ons bijvoorbeeld 12 uur per dag bereiken, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Onze tarieven:
Verkoopbemiddeling; startpakket vanaf € 549,-- (incl. btw) en een VIP-pakket kost u 0,8 % courtage met een minimum van € 797,-- (excl. btw).

Aankoopbemiddeling; 12 % van het verschil tussen de vraag- en aankoopprijs met een minimum van € 500,-- (excl. btw)


Eigen Huis Makelaar Haarlem

Ton Verriet, makelaar o.g.

deskundig en betrouwbaar!!

Eigen Huis Makelaar Haarlem in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Bouwbegeleiding
Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

Onze locatie

Eigen Huis Makelaar Haarlem


Zijlstraat 5 2011 TJ Haarlem
023 5409727 Klik om te bellen