Eigen Huis Makelaar Almere


Oranjegeelstraat 12 1339 GJ Almere
036 5213290 Klik om te bellen

Over Eigen Huis Makelaar Almere

Dat kwaliteit en service niet duur hoeven te zijn bewijst het concept van Eigen Huis Makelaar. U bepaalt namelijk helemaal zelf welke diensten u wilt afnemen, de Eigen Huis Makelaar biedt u zowel deeldiensten aan als ook full-service dienstverlening.

U heeft hierbij de keuze uit een start-, comfort-, of VIP-pakket en dat alles tegen zeer aantrekkelijk tarieven. Uiteraard werken wij ook op no cure no pay basis.

Uw woning wordt op alle belangrijke zoekmachines aangemeld met een doorplaatsing op Funda. In overleg met u wordt uw woning op diverse extra sites aangeboden, maar in ieder geval op alle toonaangevende landelijke- en regionale huizensites.

Daarnaast kunnen wij een geheel op maat gemaakte virtuele presentatie van uw woning verzorgen en hebben wij diverse verkoopbevorderende middelen tot onze beschikking. Om uw woning extra te laten opvallen beschikken wij over diverse tuin- en V-borden.

Eigen Huis Makelaar is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle landelijk werkende makelaarsformule.

U verkoopt uw woning bij Eigen Huis Makelaar Almere al vanaf € 549,- (incl. btw). Ook voor uw aankoopbegeleiding staan wij voor u klaar.

Voor meer informatie, surf naar onze website


Foto's

Eigen Huis Makelaar Almere in het kort

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen
Recreatiewoningen

Diensten

Hypotheken
Taxaties
Verzekeringen

Onze locatie

Eigen Huis Makelaar Almere


Oranjegeelstraat 12 1339 GJ Almere
036 5213290 Klik om te bellen